DOLAR 32,3784 -0.35%
EURO 34,7614 -0.21%
ALTIN 2.394,89-1,13
BIST 10.208,651,62%
BITCOIN 19182893,97%
Düzce
13°

HAFİF YAĞMUR

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

435 okunma

MHP’NİN TEŞKİLAT İFTARINA TAM KATILIM

ABONE OL
09/06/2018 18:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçakoca İlçe Başkanlığı tarafından teşkilat yöneticileri ve üyelerine bir iftar yemeği verildi.

İlçe Başkanı Mustafa Özensel’in kendi yönetimine vermiş olduğu bu iftar programına, aileleriyle birlikte milletvekili adayları da davet edildi.

Teşkilat yönetimi ve vekil adaylarının yanı sıra Düzce İl Başkanı ve diğer ilçelerin başkanlarının eşleriyle birlikte davet edildiği iftara davetliler eksiksiz katıldı.

100 konuğun davetli olduğu iftar yemeğine eksiksiz bir katılımın olduğu gözlemlenirken, iftar sonrasında İlçe Başkanı Mustafa Özensel’in yaptığı hoşgeldiniz konuşmasının ardından, MHP Düzce 1. sıra milletvekili adayı Ümit Yılmaz davetlilere seslendi.

“Bu akşam Akçakoca İlçe teşkilatımızın vermiş olduğu iftarda bizleri aranıza davet ettiğinizden dolayı mutluluk duyduk. Bizler de sizlerin davetinize icabet ettik” şeklinde konuşan Ümit Yılmaz şunları söyledi:

”Sizlerin çok zamanınızı almayacağım. Yoğun bir çalışma temposu içinde çalışıyoruz, bizler olduğu kadar sizlerde yoğun tempo ile çalışıyorsunuz. Üzerimizde çok emeğiniz var. Kalan kısa süreyi enerjimiz düşmeden geçirebilirsek başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Başarının sınırı yoktur. Bizim sahada, alanda aldığımız tepkiler çok farklı. Yeni sistem ile sizlerin ne kadar önemli olduğunuz da ortaya çıktı. İnşallah seçimlerde bu başarıyı elde edeceğiz. Çalışmalarımızın çok iyi sonuçlanacağına inanıyorum.”  

“Seçimlerin galiplerinden biri biz olacağız”

MHP Düzce 2.sıra milletvekili adayı Yusuf Arslan ise, Akçakoca ilçe başkanlığının partililere vermiş olduğu iftar yemeğinden dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasına şu sözlerle devam etti:

“Güzel ve anlamlı bir gece oluyor. Yemeğe katılım sağlayan teşkilat büyüklerimize ve davetlilere teşekkür ediyorum. Bu bizler için güzel bir motivasyon oldu. Bizler bir ay önce nasıl çalışmaya başladıysak aynı şekilde hiç taviz vermeden devam ediyoruz. Halkımızın bize olan geri dönüşleri bizleri daha da motive ediyor, daha verimli çalışmamıza ortam hazırlıyor. 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin galiplerinden biri biz olacağız. Halkımızdan çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Bu motivasyon aynen böyle devam edebilir ve sandıkta beklediğimiz gibi bir sonuç ile karşılaşırız. Bizler elimizden geleni milletimiz adına yapacağımıza söz veriyoruz.” 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.