DOLAR 32,5971 0.29%
EURO 34,7503 -0.04%
ALTIN 2.491,850,31
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20642953,77%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

293 okunma

MHP İL BAŞKANI CABOĞLU AKÇAKOCA’DAN AÇIKLAMA YAPTI

ABONE OL
11/10/2018 09:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, beraberinde bir grup yönetici ile birlikte Akçakoca ilçe teşkilatına bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Caboğlu şu ifadeleri kullandı:

“Evet biz Düzce il teşkilatı olarak bir karar aldık. Bundan sonra yapacağımız toplantıları bir hafta bir ilçede, bir hafta da ildeki kendi binamızda yapacağız. Burada yapacağımız toplantının mahiyeti, önümüzde bir seçim var durum değerlendirmesi yapacağız. Geçmişte yapılanlar ve bugün yapmamız gerekenleri birlikte değerlendireceğiz. İnşallah Akçakoca ve Düzce’miz için hayırlı olur.”

Belediye Başkanlığı aday adaylığıyla ilgili sürece yönelik gazetecilerin sorduğu soruları da yanıtlayan Başkan İlhami Caboğlu bu konuda ise şu açıklamayı yaptı:

“Bu süreç genel merkezden başladı. Orada bir form alınıyor, bu formu biz değerlendireceğiz ve daha sonra resmileşmiş şekilde kamuoyuyla paylaşacağız. Düzce’de de bu süreç başladı. Şu anda üç tane arkadaşımız Ankara’da bu formu doldurmuş vaziyette. Kendilerini ben ziyaret ettim. Bu süreç Akçakoca da başladı. Aday adayı olan arkadaşlarımız Genel merkeze gidip orada formları dolduruyorlar.”

Yerel seçimlere dönük ittifak meselesiyle ilgili soruyu da yanıtlayan İl Başkanı Caboğlu şu açıklamayı yaptı:

“Şu anda genel merkezimizde bu işle yetkili görevliler var. Genel Başkan Yardımcıları temas içerisindeler, gerekli çalışmaları yapıyorlar ama benim bildiğim şu var; Böyle bir ittifak sağlansa bile İstanbul’da aday çıkarmayacağız. Çünkü bizim bu konuyla ilgili duyarlılığınız her zaman olduğu gibi Vatan… Yani orada hassas bir durum var. Genel başkanımız orası için bu durumu bu şekilde uygun gördü ama büyük bir ihtimalle ittifakın olacağı bize söylendi. İnşallah ülkemiz için hayırlı olur.

Düzce ile ilgili İttifak çalışmamız yok. Biz şu anda Milliyetçi Hareket Partisi olarak olması gerektiği şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz ama bununla ilgili bir ittifak gelişir ve ne şekilde şekillenir bunu zaman gösterecek. Şekillendiği duruma göre de teşkilat olarak hareket ederiz.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.