DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2065106-2,12%
Düzce
24°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

MHP  İLÇE TEŞKİLATINDAN BAŞKAN YANMAZ’A  ZİYARET
1652 okunma

MHP İLÇE TEŞKİLATINDAN BAŞKAN YANMAZ’A  ZİYARET

ABONE OL
19/11/2021 17:06
MHP  İLÇE TEŞKİLATINDAN BAŞKAN YANMAZ’A  ZİYARET
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi Akçakoca İlçe Teşkilatı Başkanı İsmail Pazvant ve MHP Akçakoca İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Akçakoca Belediyesi Başkanı Mehmet Okan Yanmaz’a Başkanlık makamında nezaket ziyaretinde bulundular.

MHP Akçakoca İlçe Başkanı İsmail Pazvant; Akçakoca Belediye Başkanı hangi siyasi partiden olursa olsun bizim belediye başkanımızdır. Yönetimimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz ve sıklaştırarak gerçekleştireceğimiz ziyaretlerle de Belediyemizle olan ilişkilerimizi en iyi şekilde devam ettireceğiz. Bu şekilde birlik ve beraberlik içinde olunursa Akçakoca’mızda daha fazla iyi şeylerin ortaya çıkacağını düşünüyoruz.” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz’da gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade edip; “Öncelikle MHP Akçakoca İlçe Başkanımız İsmail Pazvant’a ve Yönetim Kurulu Üyelerine gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum. Görevlerine yeni başladıkları zaman MHP İlçe Yönetimine bir ziyarette bulunmuştuk. Siyaset gözetmeksizin hepimiz Akçakoca’ya hizmet etme sevdasındayız. Partilerin birbirine yaklaşması ve MHP İlçe Yönetiminin belediyemizi ziyaret etmesi bizim için çok güzel bir duygu.” diyerek düşüncelerini belirtti.

Başkan Mehmet Okan Yanmaz görüşmenin devamında MHP Akçakoca İlçe Teşkilatı Başkanı İsmail Pazvant ve MHP Akçakoca İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine Akçakoca Belediyesinin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verip kendilerine çalışmalarında başarılar diledi.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.