DOLAR 32,3740 0.15%
EURO 35,0540 -0.12%
ALTIN 2.324,060,21
BIST 9.126,640,51%
BITCOIN 2266965-0,29%
Düzce
23°

AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

304 okunma

MEŞALELİ GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ YARIN!

ABONE OL
18/05/2018 14:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramının yıldönümü münasebetiyle yarın gece meşaleli gençlik yürüyüşü yapılacak.

Akçakoca’nın farklı gençlik grupları tarafından ortak yapılacak olan meşaleli yürüyüşün, teravih sonrası saat 23.00’te Çuhallı çarşısı Hasan Ağa Parkı önünden başlayıp ilçe merkezine kadar devam edeceği belirtildi.

İzin başvuruları ilgili mercilere CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kübra Karakış tarafından yapılan meşaleli yürüyüşe, tüm siyasi partilerin gençlik kolları yönetimlerinin ve üyelerinin katılmaları bekleniyor.

İki çarşı arasında gerçekleşecek olan meşaleli gençlik yürüyüşü boyunca sadece Türk bayrağının taşınacağı belirtilirken, yürüyüş boyunca hiç bir parti ve STK bayrak ve flamasının taşınmayacağı ifade edildi.

Dev bir Türk bayrağı ile onlarca meşale ile yürünecek olan gecenin sonunda ise Cumhuriyet  Meydanı’nda tulum ve kemençe eşliğinde halkoyunları oynanması planlanıyor.

Meşaleli gençlik yürüyüşüyle ilgili olarak sorularımız yanıtlayan başvuru komitesinden Kübra Karakış, siyasi parti gençlik kolları ile bazı STK’ların gençlik temsilcilerine haber vererek kendilerini davet ettiklerini söyledi.

 

Yürüyüşün hiç bir parti, STK veya benzeri oluşumun etkinliği olmayacağını, 19 Mayıs’ın bağımsızlık ve özgürlük ruhunu özümsemiş tüm gençlerin katıldıkları bir etkinlik olacağını da belirten Karakış, birkaç ulusal marş eşliğinde gerçekleşecek olan yürüyüş boyunca, sadece Türk bayrakları ve meşalalerin olacağını da sözlerine ekledi.

Karakış, açıklamasının sonunda, Akçakoca’da yaşayan ve okuyan tüm gençleri meşaleli gençlik yürüyüşüne katılmaya davet etti.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.