DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2049655-1,61%
Düzce
19°

KAPALI

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

MERYEM YANMAZ ADINA SAHTE HESAP AÇIP ALGI OPERASYONU YAPANLAR SAVCILIĞA VERİLDİ
3870 okunma

MERYEM YANMAZ ADINA SAHTE HESAP AÇIP ALGI OPERASYONU YAPANLAR SAVCILIĞA VERİLDİ

ABONE OL
19/03/2024 16:08
MERYEM YANMAZ ADINA SAHTE HESAP AÇIP ALGI OPERASYONU YAPANLAR SAVCILIĞA VERİLDİ
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Yerel seçimlere az bir süre kala parti teşkilatları ve adaylar gayretle çalışmalarını sürdürürken, son dönemlerde Akçakoca’da maalesef görmeye alıştığımız kirli oyunlar da sahneye konmaya başladı.

 

 

Adayların ve parti teşkilatlarının açık açık seçim çalışması yürüttüğü koşullarda, sahte hesaplar oluşturarak algı operasyonları yapan yandaş troller kendi çirkin yüzlerini bir kez daha göstermeye başladı.

Açık kimlikleriyle seçim çalışması yapmak yerine, sahte hesaplarla gayri ahlaki ve gayri vicdani işler yapan paralı yandaş trollerin son kurbanı ise CHP Akçakoca kadın kolları başkanı Meryem Yanmaz oldu.

Meryem Yanmaz adına sahte bir facebook hesabı oluşturarak sözde onun paylaşımlarıymış gibi aktarım yapan sahtekarlar, rakip parti seçmenleriyle sözde tartışma görüntüsü altında hem Meryem Yanmaz’ı hem de CHP’yi ve onun adayı olan Fikret Albayrak’ı küçük düşürecek işler yapıyor.

Akçakoca’da son iki belediye seçim döneminde görmeye alıştığımız türedi troller ve fake (sahte) hesaplar, parayı verenin düdüğünü çalan birer aparata dönüşmüş durumda. Sahte hesaplarla toplum mühendisliğine soyunan bazı aday ya da çevreler, ardına gizlendikleri bu hesaplar aracılığıyla rakiplerinin manevi değerlerine ve aile değerlerine saldırmaktan geri durmuyor.

MERYEM YANMAZ NEDEN HEDEFTE?

Meryem Yanmaz’ın sahte hesapların hedefinde olmasının sebebi ise taşıdığı siyasi potansiyel. Meryem Yanmaz, çocuğunun eğitimi için her türlü fedakarlığı yapan örnek bir anne olmasının yanı sıra, varlıklı bir ailenin ferdi olmasının verdiği maddi imkanlarla da hayır işlerinde ön alan bir cemiyet insanı olarak çok seviliyor.

Gönül Yavuz ilkokulunda Okul Aile Birliği Başkanı olan Meryem Yanmaz, Akçakoca CHP’de de kadın kolları başkanlığı görevini yürütüyor.

Yanmaz’ın varlıklı bir ailenin ferdi olması, kendisi eğitimli bir insan olduğu kadar çocuğunun eğitimiyle de çok ilgili olması, bunların yanı sıra eğitim hakkını kullanırken çeşitli yoksunluklar yaşayan ailelerin ve öğrencilerin yanında yer alıp onları maddi menevi destekliyor olması, seçim döneminde seçmenlerin kendisine ve mensubu olduğu CHP’ye yönelmesine yol açıyor. İşte Meryem Yanmaz’a yönelik yapılan ahlak dışı bu işlerin gerçek nedeni Yanmaz’ın taşıdığı bu potansiyel. Bu durum rakiplerini korkutmaya yetiyor.

SAHTE HESAP AÇANLAR SAVCILIĞI DUYUNCA ÇARK ETTİ

Meryem Yanmaz’ın kendisi adına açılmış sahte hesapla ilgili olarak Savcılığa suç duyurusunda bulunması çabucak duyulmuş olmalı ki sözü edilen sahte hesap Meryem Yanmaz’ın fotoğrafını kaldırıp başka fotoğraf koyma yoluna gitti.

Meryem Yanmaz’ın avukatları ise söz konusu sahte hesapla ilgili gerekli imaj örneklerinin alındığını, bu suçu işleyen kişilerin kısa sürede hem yargıya hesap vereceğini, hem de kamuoyuna açıklanacağını söylediler.

İŞTE ADINA SAHTE HESAP AÇILAN FAKE MERYEM YANMAZ VE BAZI PAYLAŞIMLARI…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.