DOLAR 32,3336 0.04%
EURO 34,9229 -0.49%
ALTIN 2.311,151,49
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22856412,93%
Düzce
22°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

497 okunma

”MELENVİVOR” HERKESİ KÖYE DAVET EDİYOR

ABONE OL
13/05/2018 21:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Melenağzı Ortaokulu yönetimi, dünya üzerinde birçok ülke televizyonunda izlenen yarışma programı Survivor’a benzeyen “Melenvivor” parkuru yaparak çocukların yarışma havası içerisinde keyifli saatler geçirmesini sağlıyor.

Melenağzı Ortaokulunun bahçesinde yarışmacı öğrenciler için kurulan oyun parkurunda halatla kayma, tek saçma silahla baloncuklara ateş etme gibi eğlenceli oyunlarla çocuklar hem yarışıyor hem de yarışırken eğleniyorlar.

Aileler de çocukların eğlenceli oyunlarını bir yandan izlerken, okul etrafındaki geniş yeşil alanda sıkılan aile fertleri için de spor yapma ve oyun oynama olanakları sunuluyor.

Melenvivor parkurlarını ziyaret eden Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mehmet Nazım Pazvant, gazetemize yaptığı açıklamada, Melenağzı Ortaokulu’nda Esentepe İlköğretim okulunun okuma şenliği olduğunu, bu nedenle geldiği okul sahasında çocuğuyla birlikte eğlenceli aktiviteler yaşadığını söyledi.

Okul yönetiminin çocuklar için eğlence merkezi yapmasının çok güzel olduğunu vurgulayan Pazvant, “Bugün burası ve hava çok güzel. Çocuklarımız da arkadaşlarıyla eğleniyorlar. Güzel de bir organizasyon olmuş. Hem Milli Eğitime hem de okul yönetimine teşekkür etmek istiyorum. Çocuklar için eğlenceli vakit geçirebilecekleri çok güzel bir alan yaratmışlar” dedi.

Kendi çocuğuyla birlikte eğlendiğini belirten Pazvant, “Çocuklar gerçekten eğleniyor. Dün akşamdan beri benim çocuk bana beraber yarışacağız mı? şeklinde sorup duruyordu. Güzel bir parkur yapmışlar, çocuklar eğleniyor. Güzel bir çalışma olmuş” ifadesini kullandı.

Eğlence parkurunda eğlenen öğrenciler, daha sonra aileleriyle birlikte fotoğraf çektirerek yaşadıkları keyifli anları ölümsüzleştirdiler.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.