DOLAR 32,5145 -0.11%
EURO 34,9729 0.37%
ALTIN 2.424,440,06
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2102825-3,23%
Düzce
29°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

MasterChef 2022’nin Başarılı Yarışmacısı Yağız’dan Mezun Olduğu Akçakoca’daki Okula Ziyaret
  • Akçakoca Gazetesi
  • EĞİTİM
  • MasterChef 2022’nin Başarılı Yarışmacısı Yağız’dan Mezun Olduğu Akçakoca’daki Okula Ziyaret
3327 okunma

MasterChef 2022’nin Başarılı Yarışmacısı Yağız’dan Mezun Olduğu Akçakoca’daki Okula Ziyaret

ABONE OL
03/01/2023 16:15
MasterChef 2022’nin Başarılı Yarışmacısı Yağız’dan Mezun Olduğu Akçakoca’daki Okula Ziyaret
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Süha Güven MTAL (Turizm Otelcilik Lisesi) mezunlarından MasterChef 2022’nin başarılı yarışmacısı Yağız bir vefa örneği göstererek okulunu ve öğretmenlerini ziyaret etti.

MasterChef 2022’nin iddialı yarışmacılarından biri olan Yağız Özçelik, Akçakoca’da mezunu olduğu okulun öğrencileriyle bir araya geldi. Konferans salonunda bir söyleşi gerçekleştiren Yağız Özçelik, ardından okulun mutfağında öğrencilere güzel yemek yapma tekniklerini uygulamalı olarak gösterdi.

22 yaşındaki Yağız Özçelik, MasterChef 2022’ye damga vuran yarışmacılardan biri olarak hafızalarda yer tuttu. 18 Aralık Pazar günü MasterChef’e veda eden isim, 2022 yılında MasterChef’in 7. si olarak yarışmaya veda etti.

Akçakoca Süha Güven Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin aşçı adayı öğrencileriyle bugün bir araya gelen Yağız Özçelik, 2016-17 eğitim dçöneminde kendisinin de oturduğu sıralarda oturan öğrencilerle duygu dolu bir söyleşi gerçekleştirdi.

3 Ocak 2022 tarihinde mezun olduğu okulda öğrencilerle söyleşi gerçekleştiren Yağız Özçelik, okulun Yiyecek İçecek Hizmetleri Atölyesinde geleceğin “MasterChef”leri ile work shop çalışması da yaptı.

Ayrıca, 23-26 Aralık 2022 tarihleri arasında Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Festivalinde GÜMÜŞ MADALYA almaya hak kazanan Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencimiz Yaprak ÇAYLAK’a ödülü Yağız tarafından takdim edildi.

Memleketine ve mezun olduğu liseye, sevgiyle bağlı olduğu aşçılık kadar bağlı olduğu görülen Yağız Özçelik, iyi yemek yapmasının yanı sıra, davet edildiği Akçakoca’ya düşünmeden gelmesiyle hemşehrilerine karşı ne kadar vefalı olduğunu da göstermiş oldu.

Akçakoca Süha Güven MTAL (Turizm Otelcilik Lisesi) Okul Müdürü Hasan Yalılı tarafından plaket ve teşekkür belgesi verilen Yağız Özçelik’in ziyareti hatıra fotoğrafları çekilerek son buldu.

Okulun mutfak sanatları merkezinde üzerine şef önlüğünü geçiren Yağız Özçelik, İtalya mutfağından bir yemek ve onun yanında risotto yaptı.

Öğrencilerin kendisini ilgiyle izlediği MasterChef Yağız Özçelik, iyi yemek yapmanın teknikleri ve püf noktalarını da şef adaylarına anlattı.

Okul idaresinin düzenlediği organizasyonda aşçı adayı öğrenciler bir araya gelen Yağız Özçelik’in davetlerini kabulundan duyduğu mutluluğu dile getiren Süha Güven Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin müdürü Hasan Yalılı, eski öğrencileri olan Yağız’ın ilk önce kendi okuluna gelmek isteyişi karşısında teşekkürlerini iletti.

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.