DOLAR 32,4984 0.15%
EURO 34,8244 0.25%
ALTIN 2.487,731,06
BIST 9.558,490,29%
BITCOIN 2047241-0,20%
Düzce
18°

HAFİF YAĞMUR

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Mahmut Tanal: ”Düzce Valisi Bu İşi Yapamıyorsa İstifa Etsin!”
3875 okunma

Mahmut Tanal: ”Düzce Valisi Bu İşi Yapamıyorsa İstifa Etsin!”

ABONE OL
07/07/2021 20:46
Mahmut Tanal: ”Düzce Valisi Bu İşi Yapamıyorsa İstifa Etsin!”
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul milletvekili ve aynı zamanda Düzce Koordinatör milletvekili olan Mahmut Tanal, sel afetinden etkilenen Akçakoca şehir merkezini ve köylerini ziyaret etti.

CHP Akçakoca ilçe başkanı Tuğrul Abanoz, Düzce il başkan yardımcısı Naim Top, Akçakoca Kadın Kolları Başkanı Saadet Yüncel ve ilçe yöneticileriyle birlikte Uğurlu, Esmahanım, Melenağzı köyleri üzerinden şehir merkezine doğru bir inceleme turu yapan CHP’li Tanal burada gördüğü eksikleri tek tek sıralarken, 2 yıl içerisinde bu bölgede bir şeyin değişmediğini ileri sürdü.

Düzce’de ve ilçelerinde yaşanan sel felaketi ile ilgili olarak sorularımızı yanıtlayan Vekil Tanal, geçmiş olsun dilekleriyle söz başladı. Tanal, Sakarya’yı Düzce’ye bağlayan ve 2 sene önceki selde yıkılan Bezirgan köprüsünün geçen süre içinde henüz yapılmamış olduğunu söyledi.

Esmahanım köyünde yolların ve köprülerin yıkılmış olduğunu, 2 yıl içerisinde bunların da yapılmamış olduğunu ileri süren CHP’li vekil Tanal, bu eksikleri yerinde görmek üzere geldiği Uğurlu köyünde Düzce valisinin kendilerinden birkaç dakika önce köy kahvesine geleceğini duyduğu için beklediklerini söyledi.

Vali bey geleceği için bir kahvede bir oturma düzeni kurulduğunu, köylülerin de kendisini beklediğini söyleyen Tanal, köylülere geçmiş olsun dileklerini iletip herkesle tek tek merhabalaştığını belirtirken, Vali bey geldiğinde de kendisine hoş geldiniz dediğini ve geçmiş olsun dileklerini ilettiğini söyledi.

Mahmut Tanal, Vali Bey’in köylülerin sorunlarını dinleyecek iken bir vatandaşın yıkılan köprü ve yollar için çalışma yapılmadığını söylemesi üzerine, Vali beyin oyun oynayan çocuklar gibi oyunu bırakıp gidecek şekilde oradan kalkıp gittiğini söyledi.

Tanal, ”Vali bu milletin valisidir ben bu toplantıyı terk edip gidiyorum diyemez. Eğer bu işi yapmıyorsa istifa etsin. Devletin valisi çok olur. Kaldı ki sayın Vali ben gidiyorum dedikten sonra, vatandaştan birisi ‘abi niye gidiyorsun bizim sorunumuzu çözün dediğinde’ sen bana nasıl abi dersin” dediğini söyledi.

Tanal ayrıca, ”Milletin valisi milletin abisidir, akrabasıdır, dostudur. Bu kibir ile valilik yapılmaz. Ben Düzce’de çok vali gördüm. Bugüne kadar gelmiş geçmiş en başarısız vali bu validir. Ben buradan sayın Cumhurbaşkanına sesleniyorum! Düzce bunu hak etmiyor” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.