DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20686691,42%
Düzce
14°

KAPALI

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

MAHALLE TOPLANTILARINDA FİKRET ALBAYRAK COŞKUSU
3191 okunma

MAHALLE TOPLANTILARINDA FİKRET ALBAYRAK COŞKUSU

ABONE OL
20/03/2024 10:31
MAHALLE TOPLANTILARINDA FİKRET ALBAYRAK COŞKUSU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Belediye seçimlerine sayılı günler kala Akçakoca’daki seçimlerde de çalışmalar katlanarak hızlandı. Tüm adaylar son düzlüğe elleri en güçlü şekilde girmeye çalışırken CHP cephesinde yüzleri güldüren ise Fikret Albayrak’a olan ilginin giderek salonlardan taşan bir desteğe dönüşüyor olması.

CHP’nin akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak’ın Arsima Düğün salonunda bir mahalle sakinleriyle gerçekleştirdiğ buluşmaya katılım beklenenden yüksek olunca, salona sığmayan kalabalığın bir kısmı proje sunumunu dışarıdan izledi.

Albayrak’ın projelerini tek tek sıraladığı sunum sonrasındaki soru cevap bölümünde ise mahalle sakinleri ilçeye ve mahallelerine yönelik taleplerini ileri sürdüler.

Mahalle sakinlerinin mevcut belediye uygulamalarına yönelik şikayetleri ise bitmek bilmedi. Özellikle kadınlar, çay ocağı işletmecileri tarafından kaldırımların işgal edilmiş olduğunu ve buna çözüm beklediklerini söylediler.

Bazı katılımcılar plajlardaki sorunu dile getirerek denize parasız girilmesinin neredeyse imkansız hale getirildiğini ileri sürerek Albayrak’ın bu duruma da çözüm bulmasını istediler.

Bu ve benzeri onlarca soruyu içtenlikle yanıtlayan Fikret Albayrak, kendi belediyecilik dönemlerinde bu tür uygulamaları hayata geçirdiklerini, kadınların sokak aralarında rahatça yürüyebildikleri, plajların parasız olduğu bir ilçe oluşturduklarını fakat kendisinden sonra bu kazanımların ilçe halkından alındığını söyleyerek, ‘Biz yeniden geliyoruz ve ilk işimiz bu sorunları ortadan kaldırmak olacaktır’ dedi.

Albayrak, proje sunumunda ilçenin turizm ve kalkınma alanlarında hayata geçirecekleri onlarca projeyi sırasıyla anlattı. Projeleri alkış alan Albayrak, ilçe gençlerine istihdam imkanı ve fındık üreticilerinin desteklenmesine yönelik özel projelerini de aktardı. Albayrak ayrıca, Ankara ve İstanbul büyükşehir belediyelerinden sözünü almış oldukları araç, ekipman ve tesis imkanlarıyla Akçakoca’yı bölgenin parlayan yıldızı haline getireceklerini de sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.