DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22302521,29%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

MAHALLE MUHTARLIĞINDA SİBEL OKUTAN SESLERİ YÜKSELİYOR
4339 okunma

MAHALLE MUHTARLIĞINDA SİBEL OKUTAN SESLERİ YÜKSELİYOR

ABONE OL
09/02/2024 11:06
MAHALLE MUHTARLIĞINDA SİBEL OKUTAN SESLERİ YÜKSELİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakocalı Sibel Okutan, 5 yıldır muhtar azalığı görevini yürüttüğü Düzce’nin Uzunmustafa mahallesi muhtarlığına bu kez adaylığını koydu. Mahalle halkının yoğun bir ilgi gösterdiği Sibel Okutan’ın muhtarlığı kazanmasına keesin gözüyle bakılıyor.

Düzce’nin merkezinde yer alan Uzunmustafa mahallesi, gelişmiş bir bölge olması ve nüfus yoğunluğuyla dikkatleri çeken bir lokasyona sahip.

20 yıla yakındır Uzunmustafa mahallesinde ikamet eden ve sosyal işlerde aktif görevler üstlenen Akçakocalı Sibel Okutan, çalışkanlığının bir sonucu olarak 5 yıldır mahalle muhtarlığı azası olarak semtinin sorunlarıyla ilgileniyor.

Mahalle halkının kendisini muhrat olarak görmek istediği Akçakocalı Okutan, aday olduktan sonra da yoğun ev ziyaretleri ve proje sunumlarıyla en dikkat çeken aday konumunda.

Düzce’nin en gelişkin mahallelerinden birine kadın elinin değmesini isteyen özellikle kadın seçmenler, Sibel Okutan’a destek sözü vermekle kalmayıp kendisinin çalışmalarında da yer alıyorlar.

Kent yönetimlerinde kadın duyarlılığının önemli görüldüğü günümüz koşullarında Akçakocalı kadın muhtar adayının yaşadığı ve öteden beri hizmet ettiği mahallesine muhtar olmasına ise kesin gözüyle bakan Uzunmustafalılar, ‘İçimizden biri olan ve 5 yıldır yaptıklarıyla güvenimizi ziyadesiyle kazanmış olan Sibel kardeşimizi inşallah muhtar yapacağız’ diyorlar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.