DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2067626-2,01%
Düzce
24°

HAFİF YAĞMUR

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Maganda Kurşunuyla Yaralanan Kadın Hastaneye Kaldırıldı
3161 okunma

Maganda Kurşunuyla Yaralanan Kadın Hastaneye Kaldırıldı

ABONE OL
02/08/2021 08:09
Maganda Kurşunuyla Yaralanan Kadın Hastaneye Kaldırıldı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce’de bir düğün konvoyundan açılan ateş sonucu bir kadın bacağına isabet eden kurşunla yaralandı. Polis ekipleri her yerde düğün konvoyunda ateş açan zanlıyı arıyor.

Koronavirüs salgınında normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte açılan düğün sezonu, beraberinde asayiş olaylarını da arttırdı. Düğünlerde magandaların silahları ile havaya açtığı ateşler can yakmaya devam ediyor. Bu akşam saatlerinde, merkeze bağlı Aziziye Mahallesinde bir düğün konvoyunda silahla havaya açılan ateş sonrası, Emine E. isimli kadın bacağından yaralandı.

Olay akşam saatleri saat 19:30 sıralarında Aziziye mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, bir düğün konvoyundan atılan silahtan çıkan yorgun mermi kaldırımda yürüyen Emine E. isimli bir kadının bacağına isabet etti. Ne olduğunu anlamadan yere yığılan Emine E’nin çığlıklarını duyan çevredeki vatandaşlar çaresiz kadının yardımına koştu.

Vatandaşların Düzce 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine, olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Emine E’ye olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından, 112 Acil Servis Ambulansı ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırdı.Hastanede tedavi altına alınan emine Ç’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri şimdi her yerde düğün konvoyundan silahı ile ateş açan magandayı arıyor.

Polis ekiplerinin olay ile ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.