DOLAR 32,3717 0.16%
EURO 34,9790 -0.28%
ALTIN 2.324,280,22
BIST 9.144,720,71%
BITCOIN 22769010,24%
Düzce
24°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

283 okunma

KÖYLÜLERDEN ERDOĞAN’A MEKTUP

ABONE OL
29/12/2017 22:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL

https://youtu.be/aIIlzVKZKrQ

Hecinler’deki Katı Atık Depolama Tesisi’nin yeniden faaliyete geçmesini istemeyen çevre köylerde yaşayan vatandaşlar, “Sayın Cumhurbaşkanım çok yorulduk, bu zulme dur deyin!” yazılı pankartla yürüyüş yaptıktan sonra basına açıklamalarda bulundu. Köylüler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hitaben kaleme aldıkları mektubu da okudu.

Yığılca yolu Hecinler mevkiinde bulunan ve 1 yılı aşkın süredir kullanılmayan Katı Atık Depolama Tesisi’nin tekrar faaliyete geçmesini istemeyen civar köylerin sakinleri bugün basın açıklamasında bulundu.

Açıklama öncesi Düzce-Yığılca Karayolu üzerinde bulunan Tarihi Orhan Gazi Cuma Camii önünden nöbet tuttukları tesis önündeki alana kadar “Sayın Cumhurbaşkanım çok yorulduk, bu zulme dur deyin!” yazılı pankartı taşıyarak yürüyen köylüler, 31 Aralık Pazar günü Düzce’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hitaben kaleme aldıkları mektubu basınla paylaştı.

Köylüler adına konuşan Mustafa Kalyon, şunları kaydetti:

“Bu çöplük buraya yapılırken mahkeme devam etmeye başladı. Mahkeme sonucunu almadan çöpü döktüler ve mahkeme, çöpün buraya dökülmeme kararını verdi. Buraya çöp dökülemez. Giden belediye reisi bunu hazmedemedi. Temyize verdi, ret cevabı aldı. Tekrar temyize verdi, ret cevabı aldı. Ama neyse ki yine iştihar etmekteler. Halkımıza burada zulüm çektirmekten başka hiçbir işkence yapmadılar. Sayın büyüklerim. Büyük bir amcanız olarak, bir büyüğünüz olarak size sesimi duyurmak istiyorum. Yakın zamanda inşallah bu sözüme cevap verirsiniz.”

Kopan ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hitaben yazdıkları mektubu okudu. 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.