DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22410600,84%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

330 okunma

KORSAN TOPLANTIYA BİR TEPKİ DE GENÇLİK KOLLARINDAN GELDİ

ABONE OL
22/04/2019 08:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti içerisinde bir grup gencin İl Başkanı Mustafa Keskin ile gerçekleştirdiği kahvaltılı toplantının haberi yapıldıktan sonra, ilçe teşkilatı içinden tepki açıklamaları da art arda gelmeye başladı. 

Gerçekleşen toplantıya ilk tepki veren isim İlçe Başkanı Dergah Akça oldu. Akça, yaptığı açıklamada, kendisine haber verilmeden yapılan toplantıya tepkisini ortaya koyarken, özellikle İl Başkanının masasında bulunan MHP’li Sezgin Karayel’e olan tepkisini de ortaya koymuştu. 

Kamuoyunda Ak Parti İlçe yönetiminin istifa etmesi beklentisi bir hayli yaygınken, gerçekleşen bu toplantı ve toplantıya katılanları değerlendiren Ak Parti seçmenleri, yeniden yapılanması sözkonusu olan ilçe teşkilatının MHP tarafından dizayn edilmeye çalışıldığına dair endişe ve tepkilerini dile getirmişlerdi.

Kahvaltılı toplantı haberine bir tepki açıklaması da Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Caner Kalmukoğlu’ndan geldi.

Kalmukoğlu , yaptığı açıklamada kendisinin gençlik kolları başkanı olarak görevinin başında olduğuna vurgu yaparak şunları söyledi:

”Kamuoyuna duyurulur… bu gün basına yansıyan bir takım kahvaltı programı ile ilgili tarafımızca bilgilendirme yapma gereği doğmuştur kahvaltıyı düzenleyen söz konusu kişinin Ak parti gençlik kolları ile uzaktan yakından ilgilisi yoktur gençlik kolları başkanımız Mehmet Caner Kalmukoğlu nun görevinin başında olduğunun bilinmesini isteriz ayrıca teşkilat içinde farklı bir teşkilatlanmaya izin verilmeyecektir.”

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.