DOLAR 32,3792 0.17%
EURO 35,0232 -0.23%
ALTIN 2.324,470,23
BIST 9.089,080,10%
BITCOIN 2263139-0,59%
Düzce
24°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

522 okunma

KIZILAY’DAN SABAH NAMAZI ÇIKIŞI SICAK ÇORBA İKRAMI

ABONE OL
16/09/2018 13:59
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni Başkan ve yeni yönetimiyle hizmet noktasında farklı etkinliklere imza atarak çıtayı yükselten Akçakoca Kızılayı, Sabah namazı çıkışında cemaate sıcak çorba, kek ve su ikramı yaparak bir ilki daha gerçekleştirdi.

Sabah namazı çıkışında Akçakoca Merkez camii önünde Akçakoca Kızılay gönüllüleriyle birlikte cemaate sıcak çorba ikram eden Başkan Özkan Öztürk, Kızılay’ın sadece zor günlerde değil hemen her yerde ve her zaman varlığını hissettirmek, gönüllerde yer edinmesine katkı vermek amacı ile hizmet verdiğini söyledi.

 

Her zaman dostluğu, kardeşliği ve dayanışmayı güçlendirmeyi hedefledikleri belirten Başkan Öztürk, yapılan etkinlikle ve Akçakoca Kızılayı’nın faaliyetleriyle ilgili bir açıklamada bulundu.

Çorba dağıtım ekibinin başında yer alan Kızılay Akçakoca Başkanı Özkan Öztürk şu açıklamayı yaptı:

“Türk Kızılayı Akçakoca Şubesi olarak göreve geldiğimiz gün itibari ile bir çalışma programı hazırlayıp harekete başladık. Yardıma muhtaç aileleri tespit edip gerekli gıda ve barınma noktasında yardımlarda bulunuyoruz. Çok önem verdiğimiz gençlerimizin kötü alışkanlıklara yönelmesinin önüne geçmek, onları yararlı etkinliklere yöneltmek, spora ve sanata teşvik için gerek kulüplerimize, gerek okullara spor malzemesi yardımı yapmayı planladık ve başlattık. Milli Eğitim Müdürlüğümüzle iş birliği içinde tüm okullardaki yardıma muhtaç öğrencilerimize kırtasiye, beslenme ve giyinme yardımında bulunacağız. Okulların ihtiyacı olan malzeme desteklerini sağlayacağız. Bu yardımları kadın gönüllülerimizin düzenlediği kermeslerden ve hayırsever vatandaşlarımızdan sağladığımız imkanlarla yapacağız. Hizmet ağımızı her geçen gün genişleteceğiz. Şu anda 25 kadın olmak üzere yaklaşık 60 gönüllümüzle bu çalışmaları yürütüyoruz. Bu çalışmalarımızda bizlerden desteğini esirgemeyen Kızılay Genel Başkanımıza, Kaymakamımız Yasin Öztürk’e ve İl şube başkanımıza teşekkür ediyorum.“ 

Sabah çorbası etkinliğine katılan bir önceki şube Başkanı Nejdet Kalender ise çok çalışkan bir ekibe görevi devretmiş olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, gençlerin bu işi fevkalade güzel ve başarılı yürüttüğünü vurguladı.

Sabah namazı çıkışında kendilerine yapılan sıcak çorba ikramından duydukları memnuniyeti dile getiren cami cemaati ise verilen hizmet karşısında Kızılay Akçakoca Şubesinin genç ve dinamik başkanı ile gönüllülerine teşekkür ettiler. 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.