DOLAR 32,3577 0.32%
EURO 35,1439 0.02%
ALTIN 2.301,101,05
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 23085453,64%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

19:29

AKŞAM'A KALAN SÜRE

521 okunma

KIZILAY BAŞKANI’NDAN SPORA HEP DESTEK TAM DESTEK

ABONE OL
12/09/2018 18:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Kızılay Başkanı Özkan Öztürk, Akçakocaspor A takımına  eşofman, boyunluk, çorap, yağmurluk, futbol topu ve tişört desteğinde bulundu.

Akçakocamızda bütün spor dallarına destek vereceklerini belirten Öztürk, ”bugün Akçakoca’mızın takımı olan Akçakocaspor’a yaptığımız desteği yılın diğer bölümlerinde devam ettireceğiz” dedi.

”Türk Kızılayı Akçakoca şubesi olarak, yönetim kurulu ve gönüllü Kızılaycılarımızla birlikte, hem okullarımızda hem de farklı spor kulüplerinde futbol ve diğer branşlarda okullarda katkıda bulunacağız” şeklinde konuşan Başkan Öztürk, ”önümüzdeki günlerde Balatlıspor ve Akçakoca güreş takımı sporcularına desteğe devam edeceğiz” dedi.

Başkan Öztürk açıklamasının devamında şunları söyledi:

”Futbol diğer spor dallarına göre dünyada en çok sevilen ve izlenen spor dalıdır. Milyonlarca kişi sporcu veya seyirci olarak futbol sporuna katılır. Bir sportif faaliyet olarak kabul edilen futbol, gençlerin ruhen ve bedenen sağlıklı yetişmesi, sosyolojik ve psikolojik açıdan toplum yaşamına katkı koyması ile bir eğitim vasıtası olarak kabul görmektedir. Futbol her kesimden mesleki konumları ve statüleri ne olursa olsun tüm insanların yaşamlarını renklendiren geniş bir spor branşıdır.”

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Akçakocaspor Başkanı Hakan Solak ve Ak Parti İlçe Başkanı Dergah ise yaptıkları açıklamalarda, Akçakoca Kızılay şubesinin vermiş olduğu desteğin önemine değinerek, Kızılay şube başkanı Özkan Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile gönüllü üyelerine tek tek  teşekkürlerini belirttiler.

                


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.