DOLAR 32,2965 0.16%
EURO 34,8443 0.11%
ALTIN 2.412,580,15
BIST 10.267,09-0,10%
BITCOIN 2044834-1,53%
Düzce
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

419 okunma

Kızılay Başkanı Özkan Öztürk’ün Babası Beyin Kanaması Geçirdi

ABONE OL
13/11/2020 13:54
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Kızılayı Akçakoca Şubesi Başkanı Özkan Öztürk’ün babası Sefer Öztürk, beyim kanaması geçirdi. Akçakoca’yı üzen haber iki gün sonra yerini umutlu bekleyişe bırakırken, Öztürk’ten alınan habere göre babasının durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Özkan Öztürk’ün babası Sefer Öztürk tam bir iyilik insanı ve hayırsever kişilik olarak Akçakoca’da neredeyse herkesin yakından tanıdığı bir isim.

Yıllarca hem kaymakamlık hem de belediye bünyesindeki sosyal yardımlaşma birimlerinde yöneticilik yapan Sefer Öztürk, kendini adeta ihtiyaçlı vatandaşlara adamış bir insan.

Kızılay Akçakoca şube başkanı Özkan Öztürk’ün babası olan Sefer Öztürk, önceki gün beyninde gerçekleşen pıhtı atması nedeniyle derhal hastaneye kaldırıldı. Akçakoca Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Düzce Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan baba Öztürk, ardından Ereğli’de bulunan Echomar Hastanesi yoğun bakım ünitesine götürüldü.

Tedavisi yoğun bakım şartları altında devam eden baba Öztürk’ün genel sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenilirken, geçen sene de benzer bir olay yaşadığı için uzunca bir süre yoğun bakımda gözetim altında tutulacağı ifade edildi. 

Akçakoca’daki sosyal yardımlaşma çalışmalarının simge isimlerinden biri olan Sefer Öztürk’e geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, Kızılay şube başkanı Özkan Öztürk ve yakınlarına da metanet temennilerini iletiriz.

 

 

 

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.