DOLAR 32,5377 -0.02%
EURO 35,0117 0.47%
ALTIN 2.434,380,48
BIST 9.812,080,93%
BITCOIN 2072575-3,99%
Düzce
29°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Kaymakam Öztürk’e Veda Yemeği…
3777 okunma

Kaymakam Öztürk’e Veda Yemeği…

ABONE OL
28/08/2021 11:17
Kaymakam Öztürk’e Veda Yemeği…
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’da 5 beş süresince görev Kaymakam Yasin Öztürk, Cumhurbaşkanlığı’nın Kaymakamlar Kararnamesi ile Reyhanlı Kaymakamlığına atanırken, Öztürk için mesai arkadaşları öncülüğünde bir veda yemeği düzenlendi.

Arsima düğün salonu açık hava bölümünde düzenlenen yemekli tertibe yurt dışında olması nedeniyle Başkan Yanmaz’ın katılamadığı öğrenilirken, veda yemeğine Akçakoca Belediye Başkan Yardımcıları Şenol Yazgan, Yüksel Yılmaz,  ABİTAŞ müdürü Hakan Öztaş, Ak Parti, MHP, Yeniden Refah Partisi, Deva Partisi ilçe başkanları, İGM üyeleri, eski belediye başkanlarından Cüneyt Yemenici, Erol Solak, daire müdürleri, yeni ve eski emniyet müdürleri,  makam çalışma arkadaşları, okul müdürleri, STK başkan ve yöneticileri, mahalle ve köy muhtarları ile veteranlar futbol takımında birlikte oynadığı arkadaşları katıldı.

Açış konuşmasını Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Necmi Acar’ın yaptığı veda yemeğinde yaklaşık üç yıl birlikte çalıştığı önceki dönem Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve beş yıl birlikte çalıştığı, başta OSB olmak üzere birçok projede işbirliği yapan ATSO Başkanı M. Nazım Pazvant ile İlçe Milli eğitim Müdürü Ömer Ezer yaptıkları konuşmalarda Kaymakam Öztürk’ün bütünleştirici, yol gösterici samimi yaklaşımı ve uyumlu çalışma modeliyle önemli kazanımlar elde ettiklerini belirttiler.

Duygusal anların yaşandığı veda yemeğinde kürsüye davet edilen Kaymakam Öztürk, önceki gece yaşanan büyük yangın nedeniyle üzüntülerini dile getirerek başladı konuşmasına.

Kaymakam Öztürk, katılımlarından dolayı herkese teşekkür ettiğini belirtirken, beş yıllık süreç içerisinde çok güzel çalışmaların olduğuna ancak çok büyük felaketler de yaşandığına dikkat çekerek “bu süreç içerisinde bazı gönül kırmalarımız olmuştur. Bu nedenle hakkınızı helal etminizi rica ediyorum” dedi.

Yemeğe katılan yaklaşık ikiyüz kişi ile tek tek vedalaşan Kaymakam Öztürk’ün yer yer gözyaşlarını tutamadığını görüldü.

Kaymakam Yasin Öztürk ile birlikte Akçakoca’dan ayrılacak olan edebiyat öğretmeni eşi Semra Öztürk’e çeşitşi kurum temsilcileri tarafından hediyeler takdim edildi.

Veda yemeği hatıra fotoğrafları çekimleriyle sona erdi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.