DOLAR 32,5969 0.37%
EURO 34,8509 0.33%
ALTIN 2.498,240,57
BIST 9.624,011,04%
BITCOIN 21272335,36%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

KAZMA KÜREKLE YOL AÇAN KAYMAKAM MI OLUR?.. EVET BİZDE OLUR!
3192 okunma

KAZMA KÜREKLE YOL AÇAN KAYMAKAM MI OLUR?.. EVET BİZDE OLUR!

ABONE OL
26/01/2022 18:52
KAZMA KÜREKLE YOL AÇAN KAYMAKAM MI OLUR?.. EVET BİZDE OLUR!
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can, yoğun kar yağışının ilçemizi ve bölgeyi tamamen etkisi altına aldığı şu günlerde, örnek mülki idareciliği nasıl olur, adeta onun dersini veriyor.

Yolda kalan tıra ilk müdahale Kaymakam Can’dan 

Akçakoca kaymakamı Mustafa Can ve ekibi, yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarını yerinde görmek ve çalışan ekipleri yerinde denetlemek için Kalkın, Paşalar,  Melenağzı grup köyleri bölgesine incelemelere gitti.

Kalkın köyündeki Vilayetler Birliği Konağının olduğu bölgeye seyreden Kaymakam Can ve kaymakamlık personeli, o bölgede yer alan viyadükte kayarak yolu makaslayan tırı kurtarma çalışmasını koordine etti.

Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can,  yanında bulunan şoförü ve korumasıyla birlikte kazma kürek yardımıyla yolu açmaya çalıştı.

Uzun uğraşlar sonunda tırın hareket edeceği alanı temizlenirken tırın ayrılmasıyla birlikte Kayymakam Can ve beraberindekiler diğer kmy yollarını açmaya çalışan Özel idare ekiplerinin çalışmalarını koordine edip yönetti.

Kar kalınlığının yer yer bir metreye ulaştığı köy alanlarında kar-soğuk demeden çalışma alanında hazır bulunan Kaymakam Can bu çalışmasıyla herkesten takdir toplarken, Can’ın bu meşakkatli çabası, Akçakoca’nın  idareci anlamında ne kadar şanslı olduğunu göstermesinin yanı sıra, mülki idare amirliğinin sahadaki zor koşullar altında nasıl yapılacağının da adeta dersini verir nitelikteydi.

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.