DOLAR 32,5998 0.38%
EURO 34,8045 0.19%
ALTIN 2.488,370,17
BIST 9.462,63-0,65%
BITCOIN 21150873,46%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

KAR YAĞIŞI NE ZAMAN SONA ERECEK?
2446 okunma

KAR YAĞIŞI NE ZAMAN SONA ERECEK?

ABONE OL
26/01/2022 16:22
KAR YAĞIŞI NE ZAMAN SONA ERECEK?
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan yeni hava durumu raporunda, Düzce’de etkili olan ve özellikle yüksek kesimlerde hayatı olumsuz etkileyen kar yağışının Cuma günü Düzce ve çevresini terk etmesi bekleniyor.

Düzce’de son yılların en yoğun kar yağışı etkili oluyor. Aralıklarla devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle özellikle yüksek bölgelerdeki köylere ulaşım neredeyse imkansız hale geldi. Düzce İl Özel İdaresi Ekipleri, bir taraftan kapanan köy yollarını yeniden ulaşıma açmak için çalışmalarını aralıksız sürdürürken, bir taraftan da açılan köy yollarının yeniden kapanmaması için büyük çaba serf ediyor.

Meteoroloji’nin son tahminlerine göre, Düzce ve çevresini etkisi altına kar yağışının Cuma günü bölgeyi terk etmesi tahmin ediliyor. Cumartesi gününden itibaren ise Düzce ve çevresinin yeni bir yağışlı hava dalgasının altına girmesi öngörülüyor. Cumartesi günü yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde görülmesi beklenen yağışların, önümüzdeki hafta başına kadar devam etmesi tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda, bölgemizi etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle, Düzceli vatandaşların yaşanabilecek buzlanma ve don olaylarına karşı tedbirli ve dikkatli olmaları istendi.

 

 

 

.

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.