DOLAR 32,5451 -0.06%
EURO 34,8246 -0.18%
ALTIN 2.430,430,03
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2107231-2,80%
Düzce
23°

KAPALI

19:56

AKŞAM'A KALAN SÜRE

592 okunma

KAHVALTILI BULUŞMALARA YENİDEN START VERDİLER

ABONE OL
07/10/2018 14:32
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca DOHAYCAN (Doğa, hayvan, insan; hepsi can) derneği yönetimi, sokak hayvanları yararına düzenlediği kahvaltılarının bu seneki startını verdi.

Dernek Başkanı Mükafat Ata, yeni sezonla birlikte kahvaltılı toplantıların her ay mutlaka yapılacağını söyledi.

Dohaycan derneğinin her ayın ilk Pazar gününde ilçenin farklı mekanlarında verdiği ve gelirinin tamamıyla sokak hayvanlarına gıda ve ilaç aldığı kahvaltıların bu sene ilki Çuhallı çarşısında bulunan Erdeniz Kafe’de verildi.

 

Kahvaltıya hayvan dostu işadamı Abdülkadir Pandul, Ak Parti İlçe Başkanı Lehuza Sarıca ve Akçakoca’yı Sevenler Platformu yöneticisi Kübra Dağıstanlı da destek olmak amacıyla iştirak ettiler.

 

Yaşlılar Haftası olması münasebetiyle Akçakoca Huzuevi’nden çok sayıda sakinin de hayvanseverle buluştuğu kafede, kahvaltı sonrasında, Dohaycan Derneği Başkanı Mükafat Ata konuklara yönelik bir hoş geldiniz konuşması yaptı.

 

Yapılan kahvaltının sezonun ilk kahvaltısı olduğunu söyleyen Ata, bugün startını verdikleri 2018 dönemi kahvaltılı toplantılarının her ayın ilk Pazar günü yapılacağını söyledi.

Başkan Ata, Akçakoca Belediyesi ile birlikte hayvanlara ilk yardım yapılmasına yönelik olarak verdikleri eğitim çalışmasından söz ederken, benzer çalışmaların başka kurumlar ve platformlarda devam edeceğini sözlerine ekledi.

Keyifli geçen kahvaltı ve ardından yapılan sunum sonrasında Başkan Mükafat Ata katılımlarından ötürü konuklara teşekkür ederken, uzun bir aradan sonra kahvaltı buluşmasında bir araya gelen hayvan dostları bol bol hasret giderdiler.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.