Düzce’de grup arasında çıkan tartışmada kafasından silahla vurulan şahıs hayatını kaybederken, olay yerinden kaçan şahıslar ise gece saatlerinde kaldıkları evde yakalandılar.
Olay, dün Düzce merkeze bağlı Çay Mahallesi Rıhtım Caddesi üzerinde meydana geldi. Düzcespor-Amedspor arasında oynana maçın ardından Düzcespor taraftarı iki grup arasında tartışma çıktı.
Tartışmanın ardından Rıhtım Caddesi üzerinde karşılaşan iki grupta bulunan Canpolat Ak ile Ali A. ve Yekta A. Arasındaki tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Bu sırada henüz kimin yaptığı bilinmeyen olayda Canpolat Ak kafasına isabet eden mermi ile yaralandı.
Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan şahıs burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yandan Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonrasında Ali A ve Yekta A gece saatlerinde şehir merkezinde kaldıkları evde yakalandılar. Olayla ilgili olarak soruşturma devam ettiği öğrenildi.
.
1
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24463 kez okundu
2
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18388 kez okundu
3
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
15789 kez okundu
4
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15049 kez okundu
5
FREN YERİNE GAZA BASAN KADIN SÜRÜCÜNÜN ARACI KORKULUKLARDA ASILI KALDI
13947 kez okundu