DOLAR 32,6057 0.38%
EURO 34,7710 0.02%
ALTIN 2.495,460,46
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20326611,91%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

İYİ Parti’nin Güçlendirilmiş Yeni İlçe Yönetimi Mazbatalarını Aldı…
3490 okunma

İYİ Parti’nin Güçlendirilmiş Yeni İlçe Yönetimi Mazbatalarını Aldı…

ABONE OL
29/12/2022 18:44
İYİ Parti’nin Güçlendirilmiş Yeni İlçe Yönetimi Mazbatalarını Aldı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan İYİ Parti’nin Akçakoca 3. olağan ilçe kongresinde yeniden başkanlığa seçilen Behçet Alkan Lokum ve yönetiminde yer alan arkadaşları, bugün seçim işleri hakimliğine giderek mazbatalarını aldılar.

Görev yetki belgelerini alan başkan Lokum ve arkadaşları, mazbata ile çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşırken, yapılan paylaşıma çok sayıda beğeni gelmesi dikkatlerden kaçmadı.

Bilindiği üzere geçmiş dönem ilçe kurucu başkanı olarak görev yapan avukat Behçet Lakan Lokum, İYİ Parti genel merkez yönetiminin yanı sıra, partinin lideri Meral Akşener tarafından da çalışmaları takdir edilen bir başkan olarak hafızalardaki yerini korudu.

Toplumun tüm kesim ve katmanlarınca beğenilen ve her yere yetişmeye çalışan ilçe başkanı Lokum’u yeniden ilçe başkanlığına getiren delegeler ve üyeler, başkana olan tam desteklerini belli ederken, ilçe başkanı Lokum’un ise yeni yönetime güç takviyesi yaptığı, listesini yeni isimler eklediği görüldü.

İYİ Parti’nin yeni yönetimine Akçakoca’nın siyaset ve cemiyet hayatından popüler bazı isimleri ilave eden başkan Lokum’un bu hamlesi, seçmenler tarafından da doğru bir hamle olarak görüldü.

Önümüzdeki aylarda maratonu başlayacak olan hem genel hem de yerel seçimler için oldukça dinamik bir yönetim kadrosu oluşturan Behçet Alkan Lokum’un, İYİ Parti’yi, bu seçimlerden en başarılı çıkacak parti haline getirmeye amaçladığı belli oluyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.