DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2072616-2,11%
Düzce
15°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

558 okunma

İYİ PARTİ’DEN AKÇAKOCA’YA ÜST DÜZEY ZİYARET

ABONE OL
18/09/2018 20:57
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayrettin Nuhoğlu, partinin genel merkez yöneticileriyle birlikte Akçakoca İlçe teşkilatını ziyaret etti.

Akçakoca’ya gelen Genel Başkan Yardımcısı Hayrettin Nuhoğlu, Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İstanbul Milletvekili ve Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz sahibi Ahmet Çelik, GİK Üyeleri Gökhan Beker, Fatma Kamiloğlu, Sevinç Gümüş ve Seçim İşlerinden Sorumlu GİK Üyesi Burcu Akçaruk ile İl Başkanı Yunus Özay Er Akçakoca ilçe merkezinde Başkan Avukat Behçet Alkan Lokum, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer tarafından karşılandılar.

Alkan Lokum’un hoş geldiniz konuşması sonrasında basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Genel Başkan Yardımcısı Nuhoğlu, ülkenin üç önemli konuda zor bir süreç yaşadığını vurgulayarak, “Genel seçimlerin üzerinden üç ay geçti, mahalli seçimlere ise 6 ay var. Böyle bir dönemde ülkemiz üç önemli sorunla boğuşuyor. Bu üç önemli sorunun birincisi değişen devlet rejimi, ikincisi giderek ağırlaşan ekonomik kriz ve üçüncüsü her geçen gün tehlikeli bir durum arz eden Suriye krizi” dedi.

”Bütün bu konulardaki görüşlerimizi, önerilerimizi kamuoyuyla paylaşmak ne yazık ki İYİ Parti’ye yasak” tespitinde bulunan Nuhoğlu, TV’ler ve basın organlarının kendilerini görmezden – duymazdan geldiklerini söyledi.

 Aileye teslim edilen bir ülke

Kuruluş felsefesinden giderek uzaklaşılan bir durumla karşı karşıya bulunduğunu ifade eden Nuhoğlu, ”Ekonomik kriz sadece bir papaz olayı değildir. Sadece inşaat sektörü ile büyümek ve üretime yönelik yatırımın olmaması ülkeyi bu noktaya getirdi” dedi.

Üçüncü kriz olarak ise her ne kadar İblid‘e odaklı görünse de 30-35 milyar dolar paranın harcandığı söylenmesine rağmen bugün ülkede 4 milyona yakın Suriyelinin olduğunu belirten Nuhoğlu, yeni Suriye kriziyle birlikte 2 milyon civarında insanın Türkiye’ye giriş yapma ihtimalinin var olduğunu söyleyerek, ”bu durum hem ekonomik olarak bizi zora sokar hem de ülkenin demografik yapısını bozar” dedi.

Nuhoğlu, ”bütün bu şartlar altında İyi Parti olarak bugünden itibaren ‘İyilik Kervanı’ adı altında oluşturduğumuz 12 ekiple yerellerde taşkilatlara ve halka süreci anlatmaya başladık. Tüm yurdu dolaşıp sorunları, özellikle bu üç krizi halkımıza anlatacak, teşkilatlarımızla değerlendirmelerde bulunacağız” şeklinde konuştu.

İyi Partinin kuruluş sürecini anlatan ve seçimlere katılamaması için çıkarılan zorluklara değinen, bütün bunlara karşın sonuç olarak İYİ partinin köprü başını tutan bir konumda olduğunun altını çizen Nuhoğlu, yerel seçimlerde ittifak olacak mı sorusuna ise, “Yasalar yerel seçimlerde ittifak yapmaya izin vermiyor. AK Parti MHP bu arzuda. Meclise getirsinler geçirsinler, görelim. O zaman bizde tavrımızı belirleriz” yorumunda bulundu.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.