DOLAR 32,3336 0.04%
EURO 34,9229 -0.49%
ALTIN 2.311,151,49
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22856412,93%
Düzce
22°

AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

399 okunma

İYİ PARTİ SEÇİM STARTINI VERDİ

ABONE OL
11/11/2018 09:29
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Düzce İl Başkanlığı, 2019 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimler için seçim startını verdi.

Partililer, İYİ Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu’nun katılımıyla esnaf ziyareti gerçekleştirildi.

Ziyarette konuşan Ağıralioğlu, “İYİ Parti’mizin kadroları memleketin, milletin yönetimini teslim almaya hazırlanıyor” dedi.

İYİ Parti Düzce İl Başkanlığı bugün İYİ Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu’nun katılımıyla 2019 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde çalışmalarına başladı.

Partililer ve Ağıralioğlu, İstanbul Caddesi esnafını ziyaret etti.

“İYİ Parti’mizin kadroları memleketin, milletin yönetimini teslim almaya hazırlanıyor”

Düzce Belediyesi meydanında bir basın açıklaması yapan Ağıralioğlu genel seçim havasına girdiklerini kaydettiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Genel seçim safına girdik. Şimdi yerelden genele memleketin ümidini yenebileceğimiz siyasi kadroları milletle buluşturmaya devam edeceğiz. Bir seçimden çıktık. Tayyip Bey bizi tek ayak üzerindeyken yakaladı. Tek ayakla girdiğimiz seçimden yüzde 10’luk barajla milletin ümidi olma gayreti içerisinde yerel yönetimlerde bu ümidi yerel yönetimlere alarak taçlandırmak istiyoruz. Milletin bu topraklarda siyasetin yönetilemez olduğu kaybolmuş ümidi varlığımızla yeniden ümide döndürmek. İYİ Parti’mizin kadroları memleketin milletin yönetimini teslim almaya hazırlanıyor. Ziyaretimizin içerisinde hem istişare var hem yerel yönetimlerimizin hangi vizyonla çalışacağını belirlemek var. Hem de Düzce’miz dahil, sıkıntıları projelerle çözmeye dair istişareler var.

“Teşkilatımız yerel seçimler çalışmalarına start vermiş bulunuyor”

İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er ise şöyle konuştu:

“Sayın Grup Başkan Vekilimiz, İstanbul Milletvekilimiz, Yavuz Ağıralioğlu beyefendi teşkilatımızı ziyaret etti. Bunun bizim için özel bir gün olmasının ilk sebebi, Yavuz Beyin bizi şereflendirmesidir.  İkinci ise, bugün itibariyle, teşkilatımız yerel seçimler çalışmalarına start vermiş bulunuyoruz. Propaganda sürecimizde başlamıştır. Bu ziyaretin hem partimiz hem de Düzce’miz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.