DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2048502-2,11%
Düzce
16°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

İYİ PARTİ İLÇE YÖNETİMİ KONGREYE TAKVİYE GÜÇLE GİDİYOR
2471 okunma

İYİ PARTİ İLÇE YÖNETİMİ KONGREYE TAKVİYE GÜÇLE GİDİYOR

ABONE OL
21/12/2022 18:34
İYİ PARTİ İLÇE YÖNETİMİ KONGREYE TAKVİYE GÜÇLE GİDİYOR
1

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti ilçe yönetimi, pazar günü yapılacak olan 3. olağan ilçe kongresine doğru hazırlıklarını tamamlarken, tek liste ile gidilecek kongrede yeni yönetime eklenecek isimler de belli olmaya başladı.

İlçe Başkanı avukat Behçet Alkan Lokum’un başkanlığında gidilecek olan kongrede, delegelerin seçimlerine sunulacak olan yeni yönetim listesinde ilçenin yakından tanıdığı isimler var.

Akçakoca’da serbest muhasebeci ve mali müşavirlik yapan Eyüp Durdu, Lokum’un yeni listesine eklediği sürpriz isimlerden biri. Öteden beri millyetçi bir çizgide siyaset yapan Eyüp Durdu, meslek örgütünün Düzce il yönetiminde de zaman zaman görev ve sorumluluk alan bir meslek aşığı.

Siyasetin yanı sıra, sosyal birçok konuda da aktif olmasıyla tanınan mali müşavir Eyüp Durdu, haftalık bir gazetedeki köşe yazılarıyla, farklı konulara ilişkin düşüncelerini kamuoyuna aktaran bir düşünce insanı.

Başkan Lokum’un yeni yönetimine dahil ettiği bir yeni isim ise başarılı dernek faaliyetleri nedeniyle ilçe halkının yakından tanıdığı genç ve dinamik başkan Emre Yaman.

Ayazlı kültür ve dayanışma derneğinin önceki dönem başkanı olan Emre Yaman, dernek olarak açık iftarlar tertip etmek ve kültür gezileri düzenleyerek dernek ile ilçe kamuoyu arasında yakın bağların kurulmasını sağlayan başarılı bir gencimiz.

Avukat Behçet Alkan Lokum’un yeni yönetiminde beraber çalışacağı isimlerden bir diğeri de emekli Orman İşletme memuru Ertekin Kıyak.

Mesleki tecrübelerinin yanı sıra, siyaset ve sosyal alan çalışmalarında da aktif olduğu bilinen Ertekin Kıyak’ın, ilçe yönetim kurulu üyesi olarak başkan Lokum’a yol arkadaşlığı yapacağı şimdiden belli oldu.

Bu isimler dışında başka popüler isimlerin de İYİ Parti’nin yeni ilçe yönetiminde görülmesi beklenirken, yönetim listesinin son halinin aslında belli olduğu fakat başkan Lokum’un önceden açıklama yapmak yerine, kongre gününde arkadaşlarını isim isim sahneye çağırarak deklare edeceği öğrenildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.