DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22385090,88%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANINDAN FİKRET ALBAYRAK’A: ‘İFTİRACI!..’
2678 okunma

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANINDAN FİKRET ALBAYRAK’A: ‘İFTİRACI!..’

ABONE OL
20/06/2023 09:00
İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANINDAN FİKRET ALBAYRAK’A: ‘İFTİRACI!..’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BASIN AÇIKLAMASININ TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

……………………………………………………………………………..

İYİ Parti İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum, yaptığı basın toplantısında geçmiş dönem belediye başkanlarından Fikret Albayrak hakkında konuştu. Lokum,’’Fikret Albayrak, çok iyi bildiği ve benim de kendisine anlattığım konuyu ısrarla bilmediğini iddia ediyor. Okan Yanmaz’ı suçlamak için bana iftira ediyorsun!’’ dedi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum, geçmiş dönem belediye başkanı Fikret Albayrak’a verdi, veriştirdi. Albayrak’ın, Yanmaz’a düşmanlık edebilmek için kendisine iftira attığını ifade eden Lokum, ‘’Senin için kapı kapı oy istedim. Bu mu karşılığı?’’ diye sordu.

‘’ÖLMÜŞ BABAMIN ÜZERİNDEN SİYASET YAPAMAZSIN!’’  

Başkan Lokum, Albayrak’a yüklendi: ‘’Beni sevme! Sadece doğruları söyle!’’

Geçtiğimiz aylarda Behçet Alkan Lokum’a ait olan bir arazi, Okan Yanmaz’ın ricası ile belediye meclisinde imar değişikliği için oylanmıştı. Düzce ve Akçakoca basınında yer bulan olayda arsa sahibi Lokum, konu hakkında kamuoyunu bilgilendirmiş ve Yanmaz tarafından da söyledikleri onaylanmıştı.

Lokum, sapakta bulunan arazi ve imar değişikliği ile alakalı Fikret Albayrak’ı kendi ofisinde bilgilendirdiğini ifade etti. ‘Ölmüş babamın üzerinden siyaset yapmayın!’ diyerek isyan etti. Camiye arazi bağışladığı halde, ‘’Cami arazisine çöken adam!’’ iftiralarına maruz kaldığını dile getiren Lokum, ‘’Böyle adilik olmaz! Bu mu siyaset!’’ dedi.

‘’KİRLİ SİYASETİNİZ BATSIN!’’

Lokum: ‘’Biri çıkacak bizim oylarımızı sahiplenecek. Diğeri çıkacak bize iftira atacak. Bir başkası ölmüş babamız üzerinden siyaset yapacak! Allah kahretsin böyle siyaseti!’’ dedi.

Fikret Albayrak’a seslenen Lokum, ‘’Senin için sokak sokak gezdim, oy istedim. Bu mu karşılığı?’’ diye sordu.

‘’SİZDE AZ DA OLSA ONUR VARSA ÇIKIN VE…’’

Sana bir soru soruyorum sayın Fikret Albayrak, ‘’4 yıl önce benim ofisimde, şahitlerin huzurunda ‘Bu benim son adaylığım, bir daha aday olmayacağım. Önümüzdeki seçim sen aday olursan bende elimden geleni senin için yaparım’ demedin mi? Adaylık en çok sana yakışır’ demedin mi?

Sizde azcık onur ve haysiyet varsa çıkıp beni yalanlayın! Bana verdiğiniz sözler de umurumda değil! En azından çıkın doğruları söylemeye cesaret edin!

HERKES BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYOR!

Siyasi nezaketin olmadığını savunan Lokum, ifadelerini sertleştirdi. Lokum, ‘’Bugün siyaset yapıyoruz ve sizlerde siyasetçisiniz. Siyaset ömür boyu sürmez! Bir gün siyaset biter. Sizde benim nasıl biri olduğumu biliyorsunuz! Herkes ağzından çıkanı kulağı duysun! Herkes ayağını denk alsın!

Biz de siyaseti kuralına göre oynamayı biliyoruz. Biz istedik ki siyaseti nezaket ile yapalım. Kim ne yaparsa yapsın bizi rahat bırakın! Kim aday olmak istiyorsa, kim belediye başkanı olacaksa olsun! Ama asla bizim oylarımızı ve çabamızı yok sayma! Küçük kasaba kurnazlıklarından vazgeçin! ‘’ dedi.

İYİ Parti Akçakoca İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum, konuşmasını; ‘’Sırtımızı döndüğümüz bıçaklamak için bekliyormuş. Biz ittifakımız var dostumuz var diye düşünürken, arkamızdakiler bizi elinde bıçak ile bekliyormuş!’’ sözleriyle bitirdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.