DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20663170,71%
Düzce
14°

KAPALI

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

İYİ PARTİ ADAYI LOKUM, SIKMADIK EL GİRMEDİK GÖNÜL BIRAKMIYOR
1523 okunma

İYİ PARTİ ADAYI LOKUM, SIKMADIK EL GİRMEDİK GÖNÜL BIRAKMIYOR

ABONE OL
24/03/2024 09:15
İYİ PARTİ ADAYI LOKUM, SIKMADIK EL GİRMEDİK GÖNÜL BIRAKMIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Belediye seçimlerine bir hafta gibi kısa bir süre kalmasın arağmen siyasi parti aday ve teşkilatlarının çalışmaları da hız kesmiyor. Adaylar arasından İYİ Parti’nin adayı avukat Behçet Alkan Lokum’un, arkadaşlarıyla birlikte sergiledikleri yüksek performans ise dikkatleri üzerlerine çekiyor.

Tüm mahalle ve sokakları arşınlayarak her kapıya tıklamayı her gönüle girmeyi planlayan Lokum, bu programına sadık kalan bir çalışmayı hayata geçiriyor.

Gece gündüz demeden vatandaşlarla bir araya gelen Lokum, onların derdini ve sorunlarını dinlerken, Akçakoca için yapılması gerekenleri ise tek tek sıralıyor.

Akçakoca’nın turizm ve kalkınma aalanlarında geri kalma nedenlerini anlatan Lokum, özellikle genç nüfüsun istihdamına yönelik projelerini detaylarıyla anlatıyor.

Liyakatsizlik ve samimiyetsizlikle yönetilen hiç bir yerde başarılı olunamayacağının altını çizen Behçet Alkan Lokum, alanında uzman kişilerle belediyeyi kısa sürede borçlarından kurtulan bir belediye haline getirecekleri iktisadi projelerini halka anlatırken, samimiyeti ve candan tavırları halkın teveccühünü kazanıyor.

Gittiği her yerde, ziyaret ettiği her kapı eşiğinde vatandaşın sevgi sözleri ve kucaklaşması ile karşılanan Behçet Alkan Lokum’un, bu samimi profili ve engin bilgi dağarcığıyla halkın gönlündeki yerinin giderek büyüdüğü her hallerinden belli oluyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.