DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22376822,75%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

İYİ PARTİ ADAYI LOKUM, KENDİSİ HAKKINDA ÜRETİLEN YALANLARA SERT CEVAP VERDİ
2436 okunma

İYİ PARTİ ADAYI LOKUM, KENDİSİ HAKKINDA ÜRETİLEN YALANLARA SERT CEVAP VERDİ

ABONE OL
12/03/2024 12:36
İYİ PARTİ ADAYI LOKUM, KENDİSİ HAKKINDA ÜRETİLEN YALANLARA SERT CEVAP VERDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti’nin Akçakoca Belediye Başkanı Behçet Alkan Lokum, kendisi ve partisi hakkında karanlık mağfiller tarafından üretilen dedikodulara sert cevap verdi. Lokum, ‘iftiralarınızda boğulun’ dedi.

İYİ Parti’nin belediye başkan adayı olduğu günden beri ilçe halkıyla kurduğu yakın ilişki ve samimi söylemleri rakip partilerin dikkatini çeken Lokum, kendisiyle siyasi arenada boy ölçüşemeyen bazı rakiplerinin beslemeleri tarafından bir dedikodu ve spekülasyon üretme faaliyetinin varlığına işaret etti.

Alkan Lokum, kendisi ve partisinin halkın nezdinde her geçen gün büyüyen teveccühüne tahammülsüz olan bazı karanlık odakların, sağda solda yalanlar yayarak kendi itibarlarına saldırdıklarını söylerken, bu kirli odaklara karşı herek yargı düzleminde gerekse siyaset arenasında mücadele vermekten geri durmayacaklarını sözlerine ekledi.

İYİ Partili belediye başkan adayı Lokum’un yaptığı açıklama şu şekilde:

‘Namusumuzla halka doğruları söyleyerek siyaset yapmaya çalışıyoruz. Kimseye sataşmadan yapacaklarımızı anlatmaya çalışıyoruz ama sonunda beni bile delirttiniz. Yok çekilecek yok şuna yattı yok buna yatacak türünden iftiralarla rezil siyasetini sürdürmeye devam ediyorsunuz. 20 yıldır Akçakoca’yı yönetiyor hiçbir hizmet üretmiyor sadece iftira ve yalan üstünden siyaset yürütüyorsunuz. Yalanlarınızda boğulun. Biz bu seçimi kazanmak için gece gündüz çalışıyoruz, elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Emeklerimize attığınız iftirada boğulun inşallah.’

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.