DOLAR 32,3324 0.24%
EURO 35,0848 -0.14%
ALTIN 2.299,901,00
BIST 9.043,702,69%
BITCOIN 22770020,42%
Düzce
26°

KAPALI

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

421 okunma

İSİM YAZILI HEDİYE FORMALAR YERİNİ BULDU

ABONE OL
30/05/2018 17:57
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde kulüp tesisi arazisi için Akçakoca’ya gelen Fenerbahçe Spor Kulübü asbaşkanı Şefik Mosturoğlu, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve kas hastası Ahmet Can Demirel’e üzerinde isimleri yazılı formalardan hediye gönderdi.

Fenerbahçe spor kulübünün Akçakocalı iki kongre üyesi Cemil Gülez ve Esat Sarıoğlu’nun aracılıklarıyla Akçakoca’da bir kulüp tesisi kurma sürecini başlatan asbaşkan Mosturoğlu, bu ziyaretlerinde Belediye Başkanı Yemenici ile de bir araya gelmiş ve Yemenici’nin destek açıklamalarından memnun olarak ayrılmıştı.

Akçakoca’da bulunduğu günlerde tutkulu bir Fenerbahçe taraftarı olan kas hastası Ahmet Can Demirel’i de hasta yatağında ziyaret eden Mosturoğlu, kendisine bir forma sözü vermiş, ligin ilk maçında da kulüp tarafından tahsis edilecek özel bir ambulansla Fener’in maçına götürülme sözü vermişti.

Asbaşkan Şefik Mosturoğlu, bugün Akçakocalı kongre üyeleri aracılığıyla üzerinde futbolcuların tamamının imzalarının yer aldığı formaları Akçakoca’ya gönderdi.

Tesis kurma ve ziyaretler döneminde gerek İstanbul gerekse de Akçakoca’da yürütülen temaslarda yer alan kongre üyeleri Esat Sarıoğlu ve Cemil Gülez, bugün her iki formayı da sahiplerine teslim ettiler. 

İlk olarak Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ile kendisinin sahibi olduğu eczanede bir araya gelen kongre üyeleri, burada Başkan Yemenici’ye Mosturoğlu’nun selamlarını iletip, üzerinde adının yazılı olduğu hediye takım formasını kendisine takdim ettiler.

Daha sonra kas hastası Akçakocalı Ahmet Can Demirel’i hasta yatağında ziyaret eden kongre üyeleri, burada Ahmet ile bir süre sohbet ettikten sonra, kendisinin isminin yazılı olduğu imzalı formayı hediye ettiler.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.