DOLAR 32,3784 0.18%
EURO 35,0591 -0.07%
ALTIN 2.323,830,20
BIST 9.111,950,35%
BITCOIN 2271658-0,23%
Düzce
23°

AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

346 okunma

İLK BALYOZU AZADE AY VURDU

ABONE OL
13/02/2018 16:14
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce Barosu hizmet binasına kazandırılacak 300 kişilik konferans salonu için inşaat çalışmaları bugün başladı. Baronun üst katındaki ihtiyaca cevap vermeyen mevcut salonun yıkılması ile başlayan çalışmalarda duvara ilk balyozu vuran Baro Başkanı Azade Ay, “Gelişmiş bir baro olacağız.” dedi.

Düzce Barosu, 300 kişilik yeni bir konferans salonuna kavuşuyor. Göreve geldiği ilk günlerde Öncü TV’yi ziyaret eden Düzce Barosu Başkanı Azade Ay, baroya geniş bir toplantı salonu kazandırmanın öncelikleri arasında bulunduğunu açıklamıştı.

Fevzi Mahallesi’nde bulunan Baro Han’ın en üst katının konferans salonu olarak genişletilmesi için gerekli resmi yazışmaları tamamlayarak izinleri alan Başkan Ay, vakit kaybetmeden inşaat çalışmalarını başlattı.

Bugün ihtiyaca cevap vermeyen mevcut toplantı salonunun yıkılması için ilk balyozu duvara vuran isim de Baro Başkanı Ay oldu.

Baro Han’ın 300 kişilik konferans salonuna dönüşecek teras katında baroya kayıtlı avukatlarla birlikte yıkım öncesi basına açıklamalarda bulunan Başkan Azade Ay, baro için bu günün önemli bir gün olduğunu kaydederek şöyle konuştu:

“Gelişmiş bir baro olacağız”

 “Uzun zamandır uğraştığımız bir projemiz vardı, nihayet o projeye başladık. Artık Düzce Barosu layık olduğu hizmet binasına kavuşacak. Daha fazla gelişmiş bir baro olacağız ve eğitimlerimize daha fazla ağırlık vermek istiyoruz. Avukat arkadaşlarımızın mesleğini icra ederken zorlukları aşmalarında bir nebze olsun yardım edeceğini düşünüyoruz. Bizimle beraber olup bize yardım eden herkese sonsuz teşekkür ediyoruz.”

300 kişilik konferans salonu, avukatlar lokali…

Hizmet binasına ilişkin detaylar veren Ay şunları kaydetti:

“300 kişilik bir konferans salonumuz var, idari hizmet binalarımız var. Artık adli yardım ve CMK hizmetlerinin yönetimi bu bina içerisinden olacak. Avukatların dinlenebileceği ve sadece avukatlara özel bir lokalimiz olacak. Avukatlar öğle yemeklerini burada yiyip, maçlarını seyredebilecekler. Bunun için bir çalışma yaptık ama en önemlisi bizim için bir seminer salonuydu. TÜRAVAK ile anlaşmıştık ama seminer salonumuz olmadığı için bu projemiz bekliyordu. Bina bittikten sonra çevre barolardan da gelecek avukat arkadaşlara bu binada eğitim seminerleri yapacağız. Staj eğitimimiz daha normal ve güzel şartlarda işlemiş olacak. Hedeflerimize ulaşıyoruz.” 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.