DOLAR 32,5396 -0.12%
EURO 35,0572 0.35%
ALTIN 2.429,600,28
BIST 9.802,280,82%
BITCOIN 2064161-4,46%
Düzce
29°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

İlçe Emniyet Müdürü ve Müdür Yardımcısıyla Kahvaltılı Sohbet
4481 okunma

İlçe Emniyet Müdürü ve Müdür Yardımcısıyla Kahvaltılı Sohbet

ABONE OL
28/09/2021 12:20
İlçe Emniyet Müdürü ve Müdür Yardımcısıyla Kahvaltılı Sohbet
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca ve Düzce’nin basın camiasından bazı isimler, Akçakoca Emniyet Müdürü Mehmet Ali Coşkun ve ilçeye Cizre’den yeni atanan müdür yardımcısı Abdurrrahman Yılmaz ile kahvaltılı bir sohbet gerçekleştirdi.

Sohbete Ak Parti ilçe başkanı Esvet Sarıoğlu da davet edilirken, basın mensuplarının konuklarına yaptığı ikram menüsünde Kars kaşar peyniri ve simit yer aldı.

Kahvaltılı sohbetin ağırlıklı gündemini ilçenin asayiş sorunları ile trafik düzenlemeleri oluşturdu.

İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Coşkun, geldiği günden itibaren Düzce ile yaptıkları koordineli çalışmalarla, uyuşturucu başta olmak üzere çok sayıda asayiş olayına müdahale ettiklerini, bu çalışmaların hız kesmeden devam ettirileceğini ifade etti.

Merkez çarşı Cumhuriyet meydanında hatalı araç parkları yüzünden zaman zaman trafik keşmekeşi yaşandığını da belirten müdür Coşkun, belediye ile yaptıkları koordineli çalışmalarla kısa süre içinde trafiği rahatlatacak yeni bir düzenlemenin hayata geçirileceğini söyledi.

İlçenin emniyet mensuplarıyla haberciler arasında yakın temas ve ortak çalışmaların önemine de işaret edilen sohbet iki saate yakın sürerken, sohbet sonrası hatıra fotoğrafları çekildi.

 

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.