DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2071365-1,83%
Düzce
24°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

İGM ÜYESİ MURAT ÇAĞLAR İYİ PARTİ’YE ÜYE OLDU
1933 okunma

İGM ÜYESİ MURAT ÇAĞLAR İYİ PARTİ’YE ÜYE OLDU

ABONE OL
24/02/2022 10:33
İGM ÜYESİ MURAT ÇAĞLAR İYİ PARTİ’YE ÜYE OLDU
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Saha çalışmaları ve üye katılımları ile Düzce siyasetinde farklı ve aktif bir siyasi çizgi izleyen İyi Parti Düzce Teşkilatı, bundan sonra Düzce İl Genel Meclisinde de temsil edilecek.

Merkez İlçe Başkanı Av. Hakan Deniz, İl Başkan Yardımcıları Hülya Ersoy, Talip Çabukoğlu, Gümüşova İlçe Yöneticileri Tekin Azın ve Adnan Şahin ile birlikte Genel Merkezi ziyaret eden İyi Parti il başkanı Yunus Özay Er ve Gümüşova İlçe Başkanı Ramazan Özdemir, parti üst yönetimi ile görüştü.

Görüşmelere katılan ve üyeliği yapılarak rozeti bizzat İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından takılan İl Genel Meclisi üyesi Murat Çağlar , “ Düzce’de hizmet üretme, şehrin her bir yanına değer katma noktasında planlı ve azimli bir şekilde çalışan ve uzun zamandır da büyük bir beğeni ve takdir ile takip ettiğim İyi Parti Düzce Teşkilatına üye olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Teşkilatımız ile hemşehrilerimiz için hizmet üretecek çalmadık kapı bırakmayacağız “ dedi.

İyi Parti Gümüşova İlçe Başkanı Ramazan Özdemir ise “ Yıllarca birlikte siyaset yaptığım arkadaşım ile İyi Parti çatısı altında tekrar bir araya gelmekten Gümüşova Teşkilatı olarak büyük mutluluk duyuyoruz. Bu mutluluğu çok çalışarak hemşehrilerimiz ile de paylaşacağız. Murat Bey’in aramıza katılması Gümüşova ve tüm Düzce için hayırlara vesile olsun inşallah “ dedi

İl Genel Meclisi üyesi Murat Çağlar’ın partiye katılımı ile alakalı açıklama yapan İl Başkanı Yunus Özay Er, “Çalışan ve üreten bir teşkilatız. Murat Bey’in aramıza katılması ile bu üretkenliğimiz kentin tamamında daha da artacak. Bu üyelik vesilesi ile hem çok değerli bir siyasetçiyi teşkilatımıza kazandırdık hem de çok önemli bir eksiğimizi daha tamamlamış olduk. Destekleri için genel başkan yardımcımız Sayın Ümit Dikbayır’a, Sayın Koray Aydın Bakanımıza ve üyeliği bizzat rozet takarak şereflendiren genel Başkanımız Meral Akşener’e şükranlarımızı sunuyoruz. Murat Çağlar Bey’e de aramıza hoş geldiniz diyoruz. Teşkilat olarak çok çalışıyoruz ve şehrimiz için çalışmaya ve yeni katılımlar ile güçlenmeye de devam edeceğiz “ dedi.

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.