DOLAR 32,5611 0.05%
EURO 35,0354 0.45%
ALTIN 2.423,390,02
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2090310-3,79%
Düzce
26°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

268 okunma

İbrahim Bilgin Bakan Ziyaretindeki Gündemi Kamuoyuyla Paylaştı

ABONE OL
31/07/2017 13:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti eski ilçe başkanı İbrahim Bilgin, geçtiğimiz günlerde Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’yü makamında ziyaret etmiş ve ikili uzun süre istişare etmişti.

Gerçekleşen ziyaretin haber yapılması üzerine, bazı çevreler tarafından ziyarette ele alınan konulara yönelik ayrıntılı açıklama beklenmişti.

Beklenen açıklama bugün geldi… İbrahim Bilgin yaptığı basın açıklamasıyla, bazı çevreler tarafından farklı yorumlara neden olan ziyarette neler konuşulduğunu açıkladı.

Bilgin’in yaptığı açıklama şu şekilde:

Saygıdeğer basın mensubu arkadaşım.

Değerli Bakanımız Sayın Dr. Faruk Özlü ile yaptığımız görüşmenin kamuoyunda bir takım yorumlara neden olması sonucu aşağıdaki açıklamayı yapma gereği duydum.

27 Temmuz Perşembe günü Ankara’da, değerli dostlarım bakanlık danışmanlarımız Sayın Burçin Sarıcan ve Sayın Saim Tut’u ziyaretimde Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Dr. Faruk Özlü ile görüşme imkanı buldum.

Yerli otomobil, Antartika’da kurulacak Türk bilim üssü gibi dünya çapında devam eden büyük projeleri takip eden, Ülkemizin göz bebeği, önemli makamlardan birinde olan değerli bakanımız ile bir kez daha gurur duydum.

Ülkemizin her bölgesinden milletvekillerimiz ile görüşmeleri arasında ayırdığı zaman ile ilimiz ve ilçemizin ihtiyaçlarını, siyasi durumunu değerlendirdik.

Milletin sesi ve ülkenin hizmetkarı Ak Parti ile bu günlere kolay gelinmedi. 15 yıldır ülkemizi tek başına yöneten AK Parti kadrolarının bu duruma gelebilmesi için çok bedeller ödendi.

Sayın Bakanımız ile bugün siyasi makamlarda bulunan arkadaşlarımızın, dün bu uğurda mücadele veren bir çok insanın emeğini unutmaması gerektiği konusunda hemfikir olduk.

Kongre sürecini de değerlendirdiğimiz sohbette, Partimizin çalışmalarının halkımıza yeterince anlatılamadığı, teşkilatlarda ve yerel yönetimlerde birlik ve beraberliğin sağlanmasının önemi üzerine durduk.

Hem parti çalışmalarında, hem yerel yönetimlerde daha etkili, daha verimli hizmet üretmek adına, öncelikli ihtiyaçların tespiti konusunda izlenebilecek yöntemleri konuştuk.

Birlik ve beraberliğin, istişarenin önemi üzerine durduk.

Bilgilerinize sunarım. S.M.M.M. İbrahim Bilgin.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.