DOLAR 32,5044 -0.12%
EURO 34,9909 0.4%
ALTIN 2.430,480,32
BIST 9.800,660,81%
BITCOIN 2069048-4,01%
Düzce
29°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

HÜNKÂR REKLAM AJANSI VE HABER MERKEZİNİN AÇILIŞINA İLGİ OLDUKÇA YÜKSEKTİ
3334 okunma

HÜNKÂR REKLAM AJANSI VE HABER MERKEZİNİN AÇILIŞINA İLGİ OLDUKÇA YÜKSEKTİ

ABONE OL
09/12/2022 15:07
HÜNKÂR REKLAM AJANSI VE HABER MERKEZİNİN AÇILIŞINA İLGİ OLDUKÇA YÜKSEKTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin videosu aşağıdaki linktedir:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100074178772605

………………….

Akçakoca’nın reklam ve habercilik sektörüne taze kan. Tolga Hünkâr’ın sabibi olduğu Hünkâr reklam ajansı ve haber merkezinin açılışına protokol ve cemiyet hayatından çok sayıda isim katıldı.

Saat 14.00’te gerçekleşen açılışa, belediye yöneticilerinden siyasi parti ilçe başkan ve yöneticilerine, STK temsilcilerinden esnaflara kadar çok sayıda vatandaş katılırken, görkemli açılış töreni sonrasında konuklar, ofisleri gezerek firma hakkında bilgiler aldı.

Akçakoca basın hayatına yeni giren http://akcakocahaberleri.com isimli haber sitesinin sahibi olan Tolga Hünkâr, basın yayın öğrenimini üniversitede tamamladıktan sonra, büyük şehirlerde yaklaşık 10 yıl boyunca TV ve gazetelerde sorumluluk alan tecrübeli bir gazeteci.

Meslekî deneyimini memleketi olan Akçakoca’da bir ajans kurarak taçlandırmak isteyen Tolga Hünkâr, haberlerde kullandığı yalın dili ve objektif habercilik ilkeleriyle hayata geçirdiği mesleğinde kısa sürede takip edilen bir isim oldu.

Haberciliğin yanı sıra reklam işleri de yapan Tolga Hünkâr, her türlü reklam filmleri yapımı ve tanıtım organizasyonlarıyla da ilçede eksikliği hissedilen bir alanı doldurmuş oldu.

Televizyon yayıncılığı, internet haberciliği ve reklam ajansı olarak çarşı merkezinde kurduğu ofiste sektöre giriş yapan Tolga Hünkâr’ın işyeri açılışı ise, son dönemlerde görmeye alışık olmadığımız türden coşkulu ve kalabalık geçti.

Açılış kurdelesini prorokol mensupları birlikte keserken, kurdele kesimi öncesi bir konuşma yapan belediye başkan yardımcısı Şenol Yazgan, meslek ilkeleriyle hareket eden bir yayıncılığın yanı sıra,  bol ve hayırlı kazançlar temennisinde bulundu.

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.