DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22386100,48%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HEMŞİN MUHTARI AYHAN KİBAR AK PARTİ’DEN İGM ÜYELİĞİNE ADAY ADAYI OLDU
1791 okunma

HEMŞİN MUHTARI AYHAN KİBAR AK PARTİ’DEN İGM ÜYELİĞİNE ADAY ADAYI OLDU

ABONE OL
24/11/2023 15:43
HEMŞİN MUHTARI AYHAN KİBAR AK PARTİ’DEN İGM ÜYELİĞİNE ADAY ADAYI OLDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin videosu için aşağıdaki linki taıklayınız:

https://www.facebook.com/tolga.hunkar.9

……………………………………………..

31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine yönelik olarak partilerin aday adaylık müracaatlarında yoğunluk yaşanmaya devam ediyor. Belediye başkan aday adaylık başvurusunu 22 Kasım çarşamba günü itibariyle tamamlayan Ak Parti’de sıra İl Genel Meclisi (İGM) aday adaylık müracatlarına geldi.

Ay sonuna kadar sürecek olan İGM üyeliği için başvurular öncesinde adaylar destekçileriyle birlikte AK Parti ilçe binasına gelerek dilekçelerini teslim ederken, bugün yapılan müracaatta ise Hemşin köyü muhtarı Ayhan Kibar, kendisini destekleyen Akçakoca Muhtarlar Derneğine üye çok sayıda muhtar ve dernek başkanı ile geldi.

Bugüne kadar yapılan müracaatlardan farklı olarak muhtarlar yanlarında getirdikleri kutular dolusu kurabiye ve meyve sularını da Ak parti ilçe yönetimine hediye etti.

Çok sayıda muhtarın ve Akçakoca Muhtarlar Derneği Başkanı Burhan Aydın’ın eşlik ettiği Hemşin köyü muhtarı Ayhan Kibar, başvuru dilekçesini dernek başkanı Aydın’ın eliyle Ak Parti ilçe başkanı Burhan İşleyen’e takdim etti.

Başvuru sırasında konuklara hoş geldiniz konuşmasını yapan ilçe başkanı İşleyen, aday adaylık sürecinin sorunsuz bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Başkan İşleyen’den sonra bir konuşma yapan Muhtarlar Derneği Başkanı Burhan Aydın, köylerde yaşanan sorunları en iyi muhtarların bildiklerini ifade ederken, Dernek olarak açık destek oldukları Ayhan Kibar’ın İGM adaylığı sürecinde de yanında olduklarını söyledi.

Son olarak bir konuşma yapan Hemşin köyü muhtarı ve Ak Parti İGM aday adayı Ayhan Kibar, özgeçmişini anlatarak başladı konuşmasına.

20 seneye yakındır Hemşin muhtarı olduğunu belirten Kibar, geçmişte dernek başkanlığı da yaptığını ve tüm köylerin sıkıntılarını iyi bildiğini söyledi.

Kendi dönemlerinde başarılı işlere imza attığını kaydeden muhtar Kibar, köylere yaptıklarından ötürü geçmiş dönem başbakan ve bakanlarının köye kadar gelip kendisine teşekkür ettiklerini söyledi.

Akçakoca’da İGM’nin bir muhtara ihtiyacı olduğunu söyleyen muhtar Kibar, arkadaşlarına, çevresine ve muhtarlara kendisine verdikleri destekten ötürü teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.