DOLAR 32,4996 -0.13%
EURO 34,9339 0.23%
ALTIN 2.438,400,64
BIST 9.716,95-0,05%
BITCOIN 2064404-2,31%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

‘HAYATIN UMUDU’ AKÇAKOCA’YA GELDİ…
2528 okunma

‘HAYATIN UMUDU’ AKÇAKOCA’YA GELDİ…

ABONE OL
19/12/2022 13:20
‘HAYATIN UMUDU’ AKÇAKOCA’YA GELDİ…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Atatürkçü Düşünce Derneği Akçakoca Şubesinin kültür sanat etkinlikleri kapsamında sanatseverle buluşturduğu Kaynarca Belediye Tiyatrosu’nun (KABET), ‘Hayatın Umudu’ isimli tiyatro oyunu yoğun ilgi gördü. Akçakoca Öğretmenevi’nde sahnelenen oyun, salonu dolduran tiyatrosever vatandaşlar tarafından beğeniyle izlendi.

CHP Düzce Merkez İlçe Başkanı Özcan Dağıstanlı, Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, İYİ Parti İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum’unda izleyiciler arasında yer aldıkları oyunu, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş birlikte izledi. Salonu dolduran her yaştan izleyici, uyuşturucuyla mücadeleyi konu alan ‘Hayatın Umudu’ isimli oyunu sık sık alkışladı.

Bir sosyal sorumluluk projesi olan ve oğlunun uyuşturucu batağına sürüklenmesini önlemeye çalışan bir annenin mücadelesini işleyen oyunu, sanatseverlerle buluşturan Atatürkçü Düşünce Derneği Akçakoca Şubesi Başkanı Şükriye Ertuğrul, tamamı amatör oyunculardan oluşan oyuncu kadrosunu gösterdikleri performanslarından ötürü kutladı.  ADD şube başkanı Ertuğrul, oyunu sahneleyen ve oynayan Suzan Tufan‘a ekip adına teşekkür ederken, kendisine ve tüm oyunculara çiçekler ve Atatürkçü Düşünce Derneği rozetleri takdim etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.