DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 21549392,01%
Düzce
19°

AZ BULUTLU

13:05

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

500 okunma

Halk Tv’de yayınlanan program boyunca Albayrak’ın fotoğrafı döndü durdu

ABONE OL
31/10/2019 09:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2009 – 2014 döneminde Akçakoca Belediye Başkanı olan CHP’li Fikret Albayrak’ın görüntüleri, Halk TV’de yayınlanan ve Menzil tarikatının anlatıldığı bir programda görsel olarak kullanıldı.

CHP’ye yakınlığıyla bilinen Halk Tv’de yayınlanan Siyaset Kültürü isimli programın konuğu Sözcü gazetesinin yazarı, gazeteci Saygı Öztürk’tü.

Menzil tarikatının yapısı ve işleyişi ile ilgili araştırmaların değerlendirildiği programda görülen bir detay ise Akçakocalıların dikkatinden kaçmadı.

Menzil tarikatının hükümetle ilişkisi, holdingleşen tarikatın mali gücü ve bazı bakanlıklardaki güçlü etkisi gibi konuların değerlendirildiği program boyunca, Fikret Albayrak’ın Menzil şeyhlerinden Seyit Fevzettin Erol ile çekilen fotoğrafı arka fonda sık sık gösterildi.   

CHP’li Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, 2013 Mart’ında tatilini geçirmek için Akçakoca’ya gelen Nakşibendi Tarikatının Adıyaman Menzil grubunun önderi Seyit Fevzettin Erol ile bir araya gelerek, onun hayır dualarını almış, bu ziyaret ise biz haberciler tarafından haber yapılmıştı. 

Bir belediye başkanı ile ilçeyi ziyaret eden bir tarikat lideri arasında geçen ziyaret, olumlu bir havada geçerken, Akçakoca’nın 5 yıldızlı bir otelinde gerçekleşen görüşme, tüm kesimlerce olağan karşılanmıştı.

O fotoğrafların dün akşam, Menzil tarikatının yapısını masaya yatıran bir programda yayınlanması ise çok sayıda izleyici tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Haber servisimizi arayan ve mesaj atan çok sayıda CHP üyesi ve destekçisi, o fotoğraflara bir anlam veremediklerini ifade ederken, bazı izleyiciler ise Fikret Albayrak’ın Menzil tarikatına üye olduğunu düşünmeye başladıklarını söylediler.

Yayınlanan ‘Menzil’ başlıklı programda fotoğrafları paylaşılan eski belediye başkanı Fikret Albayrak’ın ise, konu hakkındaki görüşleri merakla bekleniyor.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ