DOLAR 32,2927 0.03%
EURO 34,8095 0.03%
ALTIN 2.411,700,12
BIST 10.267,09-0,10%
BITCOIN 2038293-1,47%
Düzce
21°

PARÇALI BULUTLU

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

304 okunma

HACIYUSUFLAR MUHTAR ADAYI UFUK GÜLTEKİN’DEN KAYMAKAM ÖZTÜRK’E ZİYARET

ABONE OL
04/01/2019 15:47
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın en büyük mahallelerinden biri olan Hacıyusuflar mahallesi  muhtarlığına adaylığını koyan Akçakoca Belediyesi iş makinesi operatörü Ufuk Gültekin, azalarıyla birlikte Kaymakam Yasin Öztürk’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Oluşturduğu aza kadrosuyla Hacıyusuflar mahallesine daha iyi hizmetler götürmek ve birikmiş sorunlarını çözmek hedefiyle yola çıktıklarını belirten muhtar adayı Ufuk Gültekin, “Kaymakamımız sayın Yasin Öztürk’e makamında gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizle seçim startımızı verdik. Kendilerinin bizim için çok değerli olan görüş ve önerileri aldık. Bizlere başarılar diledi” dedi.

Adaylığı ile ilgili olarak yaptığı bilgilendirmede genç ve dinamik bir ekiple göreve talip olduklarını belirten Ufuk Gültekin şu ifadeleri kullandı:

“1979 Akçakoca doğumluyum. 18 yıldır Akçakoca belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde iş makinesi operatörü olarak çalışmaktayım. İşimin getirdiği bağlantı ve avantajları mahalle sakinlerinin menfaati yönünde kullanmak için aday oldum. Seyreden değil seyredilen muhtar olacağım.”

Mahallenin onlarca sorunu olduğuna dikkat çeken Gültekin, “Öyle bir yere tıkılıp, oturduğu yerden seyreden muhtar olmayacağım. Sorunları yerinde inceleyip çözüm odaklı çalışmalar yapıp diğer mahalleler tarafından da örnek alınan ve kıskanılan bir muhtar olacağım“ dedi.

Muhtar adayı Gültekin, konuşmasının sonunda Hacıyusuflar mahallesi sakinlerinin desteğini de istedi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.