DOLAR 32,2950 -0.14%
EURO 34,8165 -0.02%
ALTIN 2.413,350,85
BIST 10.267,09-0,10%
BITCOIN 2042381-1,79%
Düzce
12°

AÇIK

20:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

279 okunma

Günümüz Türkiye’sinde Geçlerinin İstihdam Sorununa Ccmedia Çözümü – İnfluencer Marketing

ABONE OL
28/01/2018 12:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Günümüz Türkiye’sinde Geçlerinin İstihdam Sorununa Ccmedia Çözümü – İnfluencer Marketing

Ben 27 yaşımdayım İstanbul gibi metropol bir şehirde doğdum. İsmimin bir önemi yok. Çok gezen mi bilir okuyan mı herkesin bir fikri var. Fakat  benim düşüncem gemi tek taraflı aşkta da olduğu gibi işte de yürümez. Çok yönlü fonksiyonlu yetiştiremezseniz kendinizi eğer okumadıysanız hele de İstanbul da ailenizde pek sahip çıkmamışsa yok olmanız, kaybolmanız, girdaba yakalanmanız, batağa batmanız, suç işleminiz çok normal bir hal alır. Zira ceza evlerinde boş yer kalmamıştır. Haberlerin gösterdiği bilgiler doğrultusun da kapasitenin iki katı olmasına rağmen ceza evlerinde yer olmaması yeni ceza evleri inşaat haberleri bu konu hakkındaki hemfikirliğimizi sağlamaktadır. Sonuçta imtihan dünyasındayız ve nefsimiz harici şeytan cin gözümüzün görmediği duymadığımız bilmediğimiz neler ne canlı cisimler yaşamaktadır. Allah ü Teala 18 bin alem yarattım demiştir. Hani nerede size soruyorum.

Hepsi etrafımızda gözümüzde olduğu gibi gökte ve yerde de dokuz kat perde olduğunu hatırlatmak isterim. Ayrıca taş yakından gelir inancınız da yok ise akrabalarınızdan yakınlarınızdan sizi rezil eden düşüren menfaat için gözetip kollayan para için ne hallere bürünen o insanlar sizi yoldan çıkartmaya yetecektir. Gerekirse evden çıkmayalım tabi ki bu durumda olan insanlarımızın üstüne alınmasında fayda olacağını göreceksiniz. Nasıl mı? Eğer iyi bir işiniz olursa ne ailenizden ne de başkasına minnet etmek durumunda kalmazsınız. Peki bu iş ne? İnternet üzerinden para kazanmak olabilir. Sizlere bu noktada yardımcı olacak bir site biliyorum. O da www.ccmediahouse.com/hizmetlerimiz/influencer-marketing ve www.ccmediahouse.com linkleriyle ulaşabileceğiniz bir site olan Ccmedia…

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.