DOLAR 32,3792 0.18%
EURO 35,0812 -0.02%
ALTIN 2.325,390,27
BIST 9.118,390,42%
BITCOIN 2270636-0,66%
Düzce
23°

AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

443 okunma

GÜN AĞARINCA ORTAYA ÇIKTI

ABONE OL
08/11/2017 11:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaynaşlı mevkiinde dehşete düşüren kazanın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı. 2 kişinin yaralandığı iki kişininse hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan kazada tankerin daldığı kahvehanenin sahibi Cafer Karal, kaza anında kahvehanenin boş olduğu saatler olduğunu belirterek, “Büyük bir faciadan dönüldü” dedi.

D-100 Karayolu Kaynaşlı mevkiinde hızını alamayan tankerin önüne kattığı 7 araçla birlikte kahvehaneye dalarak 2 kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan kazanın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı.

Deprem etkisi yaratan facia gibi kazanın ardından olay yerine giden haber ekibimiz vatandaşların korku dolu gözlerle geride kalan enkaz ve döküntüyü izlediğine şahit oldu.

Karayolları kaza anında parçalanan trafik ışık ve levhalarını yerine takarken Kaynaşlı Belediyesi’nin olay yerinde inceleme yaptığı görüldü.

“Büyük faciadan dönüldü”

Olayın ardından kaza yerine akın eden vatandaşlardan henüz şoktan çıkamamış kahvehane sahibi Cafer Karal yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

“Valla hiçbir şey anlayamadık. Büyük bir gürültü ve deprem oluyormuş gibi bir hisle sarsıldık. Kahvehanede oturuyorduk arkadaşlarla ve Allah’tan o saatler kahvehanenin boş olduğu saatlerdi. Kahve eğer dolu olsaydı çok büyük bir olay, facia yaşayacaktık. Biz üç arkadaş oturuyorduk. Deprem oluyormuş gibi bir gürültüyle beraber dışarıya çıktık. Yani tanker kahvehanenin ortasından geçti. Her yeri dümdüz etti geçti. Burada köfteci eniştemiz vardı. Yanında bir arkadaşı vardı onları da önüne kattı. İki tane kaybımız var Allah rahmet eylesin. Biz zaten şimdi yaşıyoruz olayı akşamki şokla birlikte biz hiçbir şey yaşamadık. Büyük bir faciadan dönüldü. Burası dolu oluyordu, aynı zamanda işçilerin servis alanı buradan geçti. Büyük bir faciadan dönüldü.”

“Çok korktuk”

Kazanın hemen ardından  yaşananları aktaran Karal şöyle konuştu: “Kaza sonrasında emniyet mensupları, itfaiye, kurtarma ekipleri, ambulans hepsi buraya yığıldı. Kaynaşlı buraya aktı. Bir anda ana baba günü oldu. Kimyasal dediler, toprak döküp insanları uzaklaştırdılar. Korktuk. Çok korktuk. Arabaları biçerek sürükleyerek aldı götürdü.”

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.