DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22352471,91%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

435 okunma

GÖNÜLLERİ YIKMAYA MI GELDİN?

ABONE OL
05/12/2020 15:22
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir taraftan yapıyorsunuz ama diğer taraftan yıkıyorsunuz. “Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldim” Dizeleriyle dünyanın örnek aldığı Yunus Emre’yi belli ki duyduk ama işitemedik.

Akçakocalılar olarak tasavvufi öğretiye aşinayız, ancak son yıllarda o konuda da geri kaldık hatta tasavvufun izleri silindi gitti güzelim ilçemizden.

MHP’li belediye başkanımız Okan Yanmaz bir taraftan güzel işler yaparken diğer taraftan gönülleri yıkmakta bir sakınca görmüyor olmalı ki; Cumhur İttifakı adına Ankara’ya yaptığı çıkartmaya İlçe Başkanı Mustafa Özensel’i davet etmemiş.

Hemen hatırlatmak gerekir ki Cumhur İttifakı MHP’li bir belediye başkanıyla Ak Partili siyasetçiler arasında değil, her iki siyasi partinin ortak hedefleri doğrultusunda vücuda gelmiştir.

Sayın Okan Yanmaz başkanımızın kendi ilçe örgütünü ByPass ederek yanına Ak Parti ilçe başkanını almak suretiyle Ak Partili siyasetçi ve bürokratları ziyaret etmesi ittifak değil, olsa olsa uyanıklıktır.

Ayrıca Ankara’ya yapılan ziyarette MHP’li Milletvekilimiz Ümit Yılmaz ziyaret edildi mi? Hiç sanmam. MHP ilçe başkanını hatta milletvekilini dışlayarak yapılan bu tür bir ziyaretin Ümit Vekil’de karşılık bulacağını zannetmiyorum.

Çok söze gerek yok dün Akçakocamızdan Ankaraya yapılan ziyaretin medyada Cumhur İttifakının Ankara çıkartması olarak yansıtılması gerçeklerle bağdaşmamaktadır.

Böylesine bir siyaset anlayışı sadece acemilik değil aynı zamanda siyasi nezaketsizlik olarak da görülmelidir. Eskici Ahmet Dede’nin gelip geçtiği bu topraklarda eskiye atfen nezaket aramakla ahmaklık mı yapıyorum? Yoksa benim aklım eskinin Akçakocasından bu tarafa geçemiyor mu bir türlü diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

Acaba bunlar mı ileriye gitti? Yoksa biz mi geride kaldık?

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.