DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20684911,48%
Düzce
14°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

GÖNÜL YAVUZ OKUL AİLE BİRLİĞİ’NDEN GURUR VERİCİ BİR KERMES
2921 okunma

GÖNÜL YAVUZ OKUL AİLE BİRLİĞİ’NDEN GURUR VERİCİ BİR KERMES

ABONE OL
08/11/2023 15:29
GÖNÜL YAVUZ OKUL AİLE BİRLİĞİ’NDEN GURUR VERİCİ BİR KERMES
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Gönül Yavuz İlkokulu Okul Aile Birliğinden Gazee Duyarlılığı… Okul idaresi ile el ele veren okul aile birliği üyesi veliler, gelirinin tamamı Gazze’ye insanı yardım olarak ulaştırılmak üzere bir kermes düzenlediler.

Salı pazarı önünde stant kuran okul aile birliği üyesi kadınlar, evde hazırladıkları yiyecekler, giysi ve el işleri çalışmalarını satarak gelirinin tamamını Gazze’ye gönderdiler.

Salı günü pazar yeri girişine yakın bir noktadan ürün satışı yapan kadınlara Akçakoca halkının ilgisi oldukça yüksek olurken, Gazze hassasiyeti derin olan ilçe halkının yaptıkları alış veriş sonrasında, kadınlar, birkaç saat içinde toplamda 15 bin liraya yakın bir para topladılar.

Okul aile birliği üyesi kadınlar, Akçakoca’da örnek bir çalışmanın fitiilini ateşlerken, kermesten elde edilen paraları okul müdürü Rıdvan Şahin ile birlikte Kızılay şube başkanı Özkan Öztürk’e teslim ettiler.

Toplanan 15 bin liraya yakın para müdür Şahin tarafından sayılarak Kızılay şube başkanı Öztürk’e verilirken, Kızılay görevlileri tarafından düzenlenen alındı makbuzu ise müdür Şahin’e teslim edildi.

Gazze’de yaşanan insanlık dramına kayıtsız kalmayarak Akçakoca’da bir ilk sayılabilecek örnek bir çalışmaya imza atan okul aile birliğinin başkanı Meryem Yanmaz ise, kermeste vatandaşlarla yaşadıkları yüksek duyarlılık anlarını konuklarla paylaştı.

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.