DOLAR 32,3803 -0.35%
EURO 34,7520 -0.26%
ALTIN 2.393,76-1,18
BIST 10.158,731,12%
BITCOIN 19037950,87%
Düzce
13°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

424 okunma

Gelenek bozulmadı… 3 dalda il şampiyonu oldular

ABONE OL
31/01/2020 14:58
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın spor müsabakalarındaki değişmez temsilcilerinden olan Akçakoca Bahaettin Güçlü Ortaokulu’nun genç sporcuları, basketbolda ve iki ayrı kategoride voleybolda şampiyon olarak, ilimizi Türkiye şampiyonluğuna taşıyan yarışmalarda temsil etme hakkı kazandı.

Öteden beri başarılı dereceleri ve Türkiye şampiyonalarında ilk 4 takım arasına kalmak gibi kıvanç verici başarılarla ilçemizi gururlandıran Bahaettin Güçlü’nün genç sporcularına başarılar dilerken, okul müdürlüğü ve spor eğitmenlerine de teşekkür ederiz. 

Gelenek bozulmadı…

Okul Sporları Federasyonu’nun düzenlediği voleybol turnuvasında, Bahaettin Güçlü Ortaokulu Küçük erkekler voleybol takımı il şampiyonluğunu yine kimseye bırakmadı.

Türkiye Finalleri Grup Müsabakaları için 7-10 Şubat tarihlerinde Bolu’da düzenlenecek olan turnuvada İlimizi temsilen ter dökecek takımımıza başarılar dileriz.

Şampiyonun adı yine değişmedi….

Düzce’de düzenlenen okullar arası voleybol turnuvasında Bahaettin Güçlü Ortaokulu Yıldız Erkekler voleybol takımı, rakiplerine set bile vermeden İl şampiyonu oldu.

Üç şampiyonluk birden…

Küçük erkekler voleybol il şampiyonu, yıldız erkekler voleybol il şampiyonu ve yıldız erkekler basketbol il şampiyonluğunu kazanan Bahaettin Güçlü Ortaokulu takımlarımızı tebrik eder, Türkiye finalleri grup müsabakalarında başarılar dileriz.

Okul müdürlüğünden yapılan açıklamada, takımlarımıza verdiği her türlü desteğinden dolayı Akçakoca Belediyesine teşekkür edildiğinin altı çizildi.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.