DOLAR 32,5836 0.29%
EURO 35,0637 0.25%
ALTIN 2.458,490,93
BIST 9.820,311,07%
BITCOIN 20987181,08%
Düzce
16°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

263 okunma

FEYZİOĞLU, BÖLGE BARO BAŞKANLARI İLE AKÇAKOCA’DA BULUŞTU

ABONE OL
14/07/2018 21:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce Barosunun daveti üzerine Akçakoca ‘ya gelen Türkiye Barolar Başkanı Metin Fevzioğlu, Düzce gündeminin yanı sıra Akçakoca hakkında da açıklamalarda bulundu.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu Bölge Baro Başkanları ile Akçakoca’da buluştu.

Akçakoca’da bir restoranda bölge baro başkanları ve yöneticilerinin oluşturduğu 30 kişilik bir gurupla yemek yiyen Feyzioğlu gazetemize yaptığı açılamada Düzce Barosuna çok güzel bir idari ve sosyal tesis kazandırdıklarını söyledi.

Düzce Baro Başkanı Azade Ay’ın konuğu olarak geldiği Akçakoca’da yaptığı açıklamada, ”Çok da güzel Adliye Binasının karşısında modern, kullanımlı bir bina yaptık” dedi.

Feyzioğlu; “İnşaatını birlikte teftiş ettik. Öyle umut ediyorum ki ağustos ayında hizmete girecek. Sadece Düzce’de ki Avukat meslektaşlarımıza değil, tüm hakimlerimize, savcılarımıza, memurlarımıza ve vatandaşlarımıza açık kısımları olacak. Ayrıca Baromuzun Sosyal Devlet anlayışı çerçevesinde adli yardım hizmeti verilecek. CMK ofislerimiz de olacak. Vatandaşlarımızın da hizmet alabileceği , gidebileceği çok güzel bir mekan olacak. Burada genel bir değerlendirme yapıyoruz“ dedi.

Kendisinin de bir Akçakocalı olduğunu vurgulayan Feyzioğlu; “Akçakoca’dan bir ev aldım. Her halinin beğendiğim bir kent. Akçakocalı oldum.

Düzce Baro Başkanı Azade Ay da “Akçakocalı Çok güçlü çalışkan ve girgin bir arkadaşımız. Barolar ve başkanları güçlü olmak zorundayız. Biz susarsak Halk susar. Avukatlara destek olun diyorum” dedi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.