DOLAR 32,5982 0.37%
EURO 34,7871 0.09%
ALTIN 2.494,990,45
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20185971,52%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

307 okunma

FENERBAHÇE TESİSLERİ İÇİN GÖRÜŞMELER HIZLANDI

ABONE OL
11/02/2018 17:13
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından Akçakoca’ya yaptırılacak olan sosyal tesisler için önemli bir eşik daha aşıldı.

Fenerbahçe’nin Akçakocalı Kongre üyeleri Esat Sarıoğlu ve Cemil Gülez, daha önce kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkan Şefik Mosturoğlu ile prensipte bir mutabakata varmış ve konuyu İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk ile Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’ye aktararak olumlu görüşler almışlardı.

Akçakoca’ya yapılacak olan Fenerbahçe sosyal tesislerin hem sporcuları hem de taraftarları yılın belli bölümlerinde Akçakoca’ya çekeceğini, dolayısıyla hem ilçenin tanıtımına hem de gelir elde etmesine yol açacağını bilen Sarıoğlu ve Gülez, temaslarına ara vermeksizin devam ediyor.

Son olarak Kadıköy Faruk Ilgaz tesislerinde Fenerbahçe Spor Kulübü’nün ”Hedef 1 Milyon Projesi” yöneticisi olan Miraç Çam ve Fenerbehçeliler Derneği FeDeR’in başkanı Avukat İlyas Bulcay ile görüşme yapan Akçakocalı kongre üyeleri, pojenin teknik detaylarını değerlendirdiler.

Fenerbahçe Boks Kulübü Şube Başkanı Mert Öztemel’in ev sahipliğinde gerçekleşen kulüp yemeğinde yapılan görüşmeler sonuç alıcı oldu.

Her üçü de kulüp başkanı Azizi Yıldırım’a yakın isimler olan Miraç Çam, Mert Öztemel ve İlyas Bulcay’dan sonuna kadar destek alan Akçakoca heyeti, önümüzdeki günlerde yerel yöneticilerimizle görüşme yapmak üzere kulüp içinden teknik bir heyetin Akçakoca’ya geleceğini kaydettiler.  


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.