DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20951281,47%
Düzce
24°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

276 okunma

FARUK ÖZLÜ SEÇİM STARTINI VERDİ

ABONE OL
04/12/2018 09:31
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve eski Bakan Dr. Faruk Özlü, “Geçen üç yıl içinde kavgalara son verdik. Hiç kimse ile kavga etmedik. Hiç bir zaman öfke dili kullanmadık, bundan sonra da kullanmayacağız. Bizim dilimiz sevgi dilidir.” dedi ve ekledi:

“İçi boş vaatlerle değil, somut projelerle hemşehrilerimizin karşısına çıkacağız.”

Bilim Sanayi Teknoloji önceki Bakanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı Dr. Faruk Özlü, sevenleri tarafından Düzce girişinde büyük bir coşkuyla karşılanmasının hemen ardından, Kültür Merkezinde partililere seslenerek seçim startını verdi.

Konuşmasında “Az konuştum, çok çalıştım.” diyen Özlü, “Her zaman ‘Düzce için daha fazla ne yapabilirim’ sorusuna cevap aradım” dedi.

“DÜZCE’NİN, BAZILARI 20 YILI AŞKIN ÇÖZÜLEMEMİŞ SORUNLARINI ÇÖZDÜK”

 Düzce’nin, bazıları 20 yılı aşkın çözülememiş sorunlarını çözdüklerinin altını çizen Özlü; “Bakanlık görevinden ayrıldıktan sonra, hafızası zayıf veya iyi niyetli olmayan bazı kesimlerin, benim görevde iken Düzce’ye ne yaptığımı sorduklarını gördüm. 7 Haziran 2015 yılında milletvekili adayı olduğumda Düzce’nin gündeminde olan, herkesin konuştuğu 5 sorun vardı. Daha rahat anlaşılabilmesi için her birini nasılı ile birlikte, hikâyesi ile anlatmak istiyorum.” diyerek Kültür Merkezi, Kalıcı Konutlar’daki metruk işyerleri, devlet hastanesi, OSB-Otogar-Otoban Bağlantı Yolu ve Akçakocabey Siyasal Bilgiler Fakültesi hakkında kendisini dinleyenlere detaylı bilgiler verdi.

Başkan Adayı Faruk Özlü, bakanlığı döneminde yakından takip ettiği ve hızlanması için girişimlerde bulunduğu Teknopark binası ve OSB’ler hakkında da yapılanları aktardı.

SOKAK HAYVANLARI İÇİN REHABİLİTASYON VE BAKIM MERKEZİ

Henüz milletvekili adayı iken Düzce’ye kazandırma sözü verdiği ve artık tamamlanma aşamasına gelen Sokak Hayvanları için Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi için ise şunladı söyledi:

Bu konuyu istismar edenler, hakir görenler var. Sevgili kardeşlerim, burası Avrupa Birliği standartlarında bir yer. Şu kadarını söylemeliyim ki sevgili kardeşlerim, hayvan sevgisi olmayan da insan sevgisi de olmaz. İçinde insan sevgisi olmayan da insan olamaz. Atalarımızın kanadı kırık kuşlara bakmak için vakıflar kurduğunu, peygamber efendimizin kedileri olduğunu ve onları çok sevdiğini hatırlatmak isterim. Bizim medeniyetimizi bilmeyenlerin, kafasında bir medeniyet telakkisi olmayanların,  vahhabi, DAEŞ zihniyetlilerin bunu anlaması zor.  

“DÜZCE’YE BAŞKA HANGİ HİZMETLERİ GETİRDİĞİMİZİ TEK TEK ANLATACAĞIM”  

Konuşmasına, “Önümüzde yaklaşık dört aylık bir süre var. Bu süre içinde; bakanlığım döneminde ne yaptığımı, Düzce’ye hangi hizmetleri getirdiğimi yılmadan, usanmadan,  tek tek anlatacağım” diyerek devam eden Özlü, “Geçen iki yıl içerisinde Düzce’ye hangi hizmetleri getirdiğimizi sizler de tek tek anlatmaya var mısınız? Yine bu süre içinde önümüzdeki 5 yılda Düzce’ye neler yapacağımızı da bir bir anlatacağız” İfadelerini kullandı.  

“ŞİMDİ SIRA DÜZCE’NİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRMEDE”  

“Şimdi sıra Düzce’nin çehresini değiştirmede” diyen Özlü, “Düzce’yi büyük hedefleri olan, vizyonu ile göz dolduran bir kent haline getireceğiz.   Tüm görevlerimde ve temsil ettiğim her makamda, bir elim ve bir gözüm hep sizlerin üzerinde, hep sizlerin omzunda oldu.  Daha önceki seçimlerde sizlerin huzuruna hep milletvekili adayı olarak çıktım. Şimdi ise AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı olarak, bambaşka bir heyecanla ve umutla karşınızdayım” şeklinde konuştu.

“DÜZCE BİZİM EVİMİZ”  

Özlü sözlerine şöyle devam etti:

“Sevgili kardeşlerim, Düzce bizim evimiz.Bu evin içinde yaşayan herkes, ailemizin birinci sınıf bireyidir. Bu evin düzeni, tertibi, temizliği ve huzuru; hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu nedenle; sadece seçime kadar değil, her zaman ve her durumda, ‘ben yok, biz varız’ Seçim kazanmak ve belediye yönetmek; bir ekip ve dayanışma işidir. AK Parti teşkilatlarının her üyesi; bu ekibin bir parçasıdır. Ben; seçim sürecinde ve inşallah Belediye Başkanlığı dönemimde, ekip çalışmasıyla başarılı olacağımıza yürekten inanıyorum. Hep birlikte çalışacağız ve hep birlikte Düzce’mize hizmet edeceğiz. Ak Parti’nin belediyecilikteki geleneksel başarısını Düzce’ye de taşıyacağız. İçi boş vaatlerle değil, somut projelerle hemşehrilerimizin karşısına çıkacağız. Sadece çöp toplayan, temizlik yapan belediye değil; sosyal hizmetlerde, sanatta, kültürde ve çevrede göz dolduran bir belediye yönetimi inşa edeceğiz.

“BİZİM DİLİMİZ SEVGİ DİLİDİR”  

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı Dr. Faruk Özlü sözlerini şöyle tamamladı:

“Geçen üç yıl içinde kavgalara son verdik. Hiç kimse ile kavga etmedik. Hiç bir zaman öfke dili kullanmadık,  bundan sonra da kullanmayacağız. Bizim dilimiz sevgi dilidir. Ancak, özellikle benim bakanlık görevinden ayrılmamdan sonra kavga seviciler canlanmaya başladı. Görüyorum ki eski günlerini özlemişler, bunlara fırsat vermeyeceğiz. Bizim yolumuz; bu toprakların manevi fatihleri hoca Ahmet Yesevilerin, Yunusların, Hacı Bektaş-ı Velilerin, Mevlanaların yoludur.  Yunus gibi; ‘yaradılanı yaradandan ötürü seveceğiz’. Mevlana gibi ‘her söze verilecek bir cevabımız vardır ancak…..’ diyeceğiz. Bizim dilimiz; öfke değil, sevgi dili olacak.” 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.