DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2059789-2,56%
Düzce
24°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

426 okunma

Fahriye Direk’in İddiası Kafaları Karıştırdı

ABONE OL
06/12/2017 12:02
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Akçakoca İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ile ilgili belirsizlik sürerken, daha önce aday olduğunu açıklayan ve ardından sitem dolu paylaşımlar eşliğinde adaylıktan çekilen Fahriye Direk’ten kafaları karıştıran bir iddia geldi.

Ak Partinin ilçede kurucu üyelerinden biri olan ve yıllarca parti içinde aldığı sorumluluklarla çalışmalarına katılan Fahriye Direk,  kadın adayların ilçe teşkilatına kendilerini anlattıkları toplantı haberinin altına ilginç bir yorumda bulundu.

4 kadın adayın ilçe yönetimine kendilerini ifade ettikleri toplantının sayfalarımızda haber yapılmasının ardından, habere yorum yapan Fahriye Direk, başkan olacak kadının önceden belli olduğunu, yapılan işlerin formaliteden ibaret olduğunu ima eden açıklamalar yaptı.

 

 

Fahriye Direk’in yaptığı yorumlara bakıldığında, ilçe kadın kolları başkanı adayı yapılacak olan ve ismi daha önceden belirlenmiş olan aday Lehuza Sarıca.

Zira, Lehuza Sarıca’nın Meral Küçük Çalışkan’ın başkan yapıldığı dönemde Çalışkan’a rakip olduğu bilindiğinden sözü edilen adayın da Sarıca olduğu aşikâr.

Direk’in ”atı alan Üsküdar’ı geçti” iddiasına göre Lehuza Sarıca zaten başkanlığa getirilecek fakat bu arada sadece bir takım formaliteler yerine getirilecek.

Fahriye Direk’in iddiaları ne ölçüde doğrudur bilinmez ama, doğru olan  bir şey varsa o da kadın kolları yönetiminin oluşumunun gereksiz formalitelerle uzatıldığı ve ana kademe ile gençlik kolları kongrelerine rağmen kadın kollarında hâlâ bir sonuca varılamadığı gerçekliği.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.