DOLAR 32,4508 -0.12%
EURO 34,7489 -0.67%
ALTIN 2.434,65-0,05
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2067659-1,18%
Düzce
17°

KAPALI

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Esnaf Odası Yönetimine Talip Olan Duygu Aydoğan ve Arkadaşlarından Basın Toplantısı
5573 okunma

Esnaf Odası Yönetimine Talip Olan Duygu Aydoğan ve Arkadaşlarından Basın Toplantısı

ABONE OL
27/12/2021 13:15
Esnaf Odası Yönetimine Talip Olan Duygu Aydoğan ve Arkadaşlarından Basın Toplantısı
3

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 2 Ocak’ta yapılacak ilçe kongresinde başkanlığa talip olan Duygu Aydoğan ve yönetim listesinden arkadaşları, Akçakoca basını ile kahvaltılı bir toplantı gerçekleştirdi.

Birlikte yapılan kahvaltının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan başkan adayı Duygu Aydoğan, mevcut yönetimin esnaftan kopuk olduğunu, bu kopukluğu gidermek için yönetime aday olup çalışmalara başladıklarını söyledi.

Esnaf ziyaretlerine ağırlık verdiklerini ve sorunlarını dinlediklerini kaydeden Duygu Aydoğan, seçildikleri taktirde bu sorunların çözümü için canla başla çalışma yürüteceklerini söyledi.

Özellikle pandemi döneminde Esnaf Odası yönetiminin esnafa hiç gitmediğini, bir maske bir kolonya bile dağıtmadıklarını, maddi yardımı geçtik manevi olarak bile esnafın yanında yer almadıkları için esnafın tepkisini aldıklarını ileri süren Aydoğan, kongre öncesinde çalışma yürütmek için üye listesine ihtiyaç duyduklarını fakat bu listeye ulaşamadıklarını söyledi.

Esnaflardan kendileri için destek isteyen Aydoğan, normal prosedürleri yerine getirmeyen Esnaf Odası’nın aksine, kendilerinin bu rutin çalışmaları yapmanın ötesinde, esnafı daha çok ziyaret edip dert ve sıkıntılarında yanlarında olacaklarını söyledi.

Kendilerinin genç bir ekip oluşturduklarını beyan eden Aydoğan, esnaflar için enerjilerini sonuna kadar harcayacaklarını söylerken, hazırladıkları çeşitli projeleri de kongre öncesinde peyderpey açıklayacaklarını sözlerine ekledi.

Basın toplantısınınn ardından Duygu Aydoğan ve arkadaşları ile basın mensupları toplu fotoğraf çektirdi.

 

 

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.