DOLAR 32,3799 0.18%
EURO 35,0029 -0.23%
ALTIN 2.324,840,25
BIST 9.067,61-0,14%
BITCOIN 2257475-1,12%
Düzce
24°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

ESKİ BAŞKAN YEMENİCİ BELTUR YÖNETİMİNDE
5175 okunma

ESKİ BAŞKAN YEMENİCİ BELTUR YÖNETİMİNDE

ABONE OL
15/03/2022 14:05
ESKİ BAŞKAN YEMENİCİ BELTUR YÖNETİMİNDE
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce Belediyesi’nde A takımından sonra şirketlerin yönetiminde de revizyon düğmesine basıldı. Düzce Belediyesi iştiraki, Beltur’da yeni oluşturulan yönetim kuruluna göre; şirketin başkanı yine Hüdaver Gösterişli olurken, başkan yardımcılığı görevine ise Cengiz Tuncer seçildi.

2019 Yerel Seçimleri’nde mağlup olan AK Partili başkanları belediye bünyesine katan Başkan Özlü’nün direktifleriyle bu kez Akçakoca eski Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’ye Beltur’da yer açıldı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, kurumun daha verimli çalışması amacıyla bir kez daha yönetim kadrosunda değişikliğe gitti. Performansından memnun olmadığı sağ kollarını farklı görevlere atayan Özlü, birim müdürlüklerinde de revizyona gitti. Değişim rüzgarları sadece Düzce Belediyesi yönetiminde değil şirket yönetimlerinde de esti.
Son olarak 2021 yılının mart ayında genel kurul toplantısını yapan Beltur’un 2022 genel kurulu sonucu yeni yönetimi belli oldu.

ESKİ BAŞKAN BELTUR YÖNETİMİNDE

Yapılan toplantı sonucunda yeni yönetimde Akçakoca eski Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici gibi dikkat çeken isimler yer aldı. Yemenici’den önce Yığılca eski Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Kaynaşlı eski Belediye Başkanı Erol Bakraktar ve Cumayeri eski Belediye Başkanı Recep Tuna da belediyenin çeşitli birimlerinde görevler üstlendi.

GÖSTERİŞLİ İLE DEVAM, YARDIMCI TUNCER

Yeni oluşturulan yönetime göre Beltur’da yönetim kurulu başkanı değişmedi. Düzce Belediye Başkanvekili Hüdaver Gösterişli şirketin başında olmaya devam edecek. Gösterişli’nin yardımcısı ise Başkan Yardımcısı Cengiz Tuncer oldu. Daha önce Ulaşım A.Ş. şirketinin başına getirilen Tuncer artık Beltur bünyesinde de yöneticilik yapacak. 2021’nin mart ayındaki genel kurulda Bahçeşehir A.Ş’nin yönetim kuruluna seçilen Nurullah Yıldız da Beltur yönetimine geçiş yaptı.

DEĞİŞMEYEN İSİMLER

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı, Duygu Ataç Aki ve İmran Aktepe yeni yönetimde ismi değişmeyen idarecilerden oldu.

İŞTE ŞİRKETİN YENİ YÖNETİMİ

Düzce Beltur A.Ş.’nin yeni yönetim kurulu şöyle:

Başkan Hüdaver Gösterişli
Başkan Yardımcısı Cengiz Tuncer
Yönetim kurulu üyeleri
Nurullah Yıldız
Cüneyt Yemenici
Ertan Taşlı
Duygu Ataç Aki
İmran Aktepe

TONYALI VE BÖLÜK YENİ YÖNETİMDE YOK

Özellikle Mutfak Sanatları Merkezi’nin inşa sürecinde etkin rol üstlenen Beltur şirketi yöneticilerinden Önder Tonyalı ile Yüksel Bölük ise üzeri çizilen isimler oldu. Tonyalı ve Bölük, Beltur’un yeni yönetiminde yer almadı.

KADIN KOLLARI BAŞKANI ASUK ŞİRKETİN BAŞINA GEÇTİ

Düzce Bahçeşehir A.Ş.’nin başına ise AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gönül Asuk getirildi. Daha Beltur yönetiminde olan Asuk artık Düzce Bahçeşehir A.Ş.’nin yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütecek.

Düzce Bahçeşehir A.Ş.’nin yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:
Başkan Gönül Ekiz Asuk
Başkan Yardımcısı Yaşar Özdemir
Murat Aydın
Özcan Çakmakçı
İsmail Biriktir

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.