DOLAR 32,4450 -0.14%
EURO 34,7743 -0.62%
ALTIN 2.439,040,13
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2078138-0,93%
Düzce
17°

KAPALI

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

EROL SOLAK ‘BAĞIMSIZ ADAY’ OLMA YOLUNDA…
5937 okunma

EROL SOLAK ‘BAĞIMSIZ ADAY’ OLMA YOLUNDA…

ABONE OL
25/03/2022 13:50
EROL SOLAK ‘BAĞIMSIZ ADAY’ OLMA YOLUNDA…
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın eski belediye başkanlarından Erol Solak’tan yerel siyasi dengeleri değiştirecek bir hamle geldi. 1994-1999 ve 1999-2002 dönemlerinde belediye başkanlığı yapmış olan Solak, tüm dikkatlerin kendisine çevrildiği şu günlerde bağımsız adaylığa göz kırpan açıklama yaptı.

Akçakoca belediye yöneticiliğinin saygıyla anılan efsane isimlerinden olan Erol Solak, tüm seçimlerde olduğu gibi önümüzdeki belediye seçimlerine yönelik olarak da ismi adaylar arasında anılan bir siyasetçi.

Toplumun farklı kesimleriyle kurduğu yakın ilişki ve diyaloglar nedeniyle her seçmen grubunun kendisine sempatiyle baktığı Erol Solak, farklı siyasi partilerden adaylığının konuşulduğu şu günlerde, bağımsız adaylığa yakın olduğunu işaret eden açıklama yaptı.

Efsane başkan Solak, kendisinin bağımsız aday olması halinde toplumun tüm farklı kesimlerinden daha fazla oy alabileceğini ileri sürerken, belediye meclisinin farklı siyasi parti temsilcilerinden oluştuğu bir yapıda daha fazla işbirliği ve iştişare ile yönetim yapılabilceğini söyledi.

Solak, kendisinin tüm kesimlerle anlaşabilme potansiyelinin olduğunu, farklı gruplardan müteşekkil meclis yönetimiyle ideal bir yöneticilik yapacağına inandığını söylerken, Akçakoca’ya daha fazla hizmet getirmek için böyle bir yapıya ihtiyaç olduğunu sözlerine ekledi.

Erol Solak ayrıca, önemli olanın ilçeye daha fazla olanak getirmek olduğunu belirterek, bağımsız belediye başkanının elini güçlendirecek olan seçenek siyaseten güçlü olan partiye geçiş ise, meclis üyeleriyle yapılacak istişare neticesinde zamanla bu seçeneği de değerlendirmekten yana olduğunu söyledi.

 

 

.

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.